* Inleiding informatieboekje Sint Jacobs Route

Donativo boekje

Dit informatieboekje wordt als donativo boekje opgedragen aan Stichting Pelgrimsvrienden van Sint Jacob[1] en aan Stichting De Gele Pijl[2].

Dit boekje is tot stand gekomen mede dankzij de grote input van de leden van de besloten Facebookgroep Sint Jacobs Route:

https://www.facebook.com/groups/SintJacobsRoute


Via de link in de linker kolom ** BESTAND VAN HET BOEKJE is het boekje in pdf-formaat te downloaden, dus niet te wijzigen.
Via de link in de linker kolom  
*** HET MAAKBARE BOEKJE is het boekje als Word document te downloaden, dus te wijzigen.
Het kan wel zo zijn dat de bladzijden in het Word document wat verschoven zijn ten opzichte van het origineel. 
Zie hoe het origineel er uit hoort te zien in het pdf-bestand.
Dat heeft alles te maken met zowel de settings van het Word document van de maker als die van het Word document van de lezer.


 
Vanuit het Nederlands Genootschap van Sint Jacob is de Stichting Pelgrimsvrienden van Sint Jacob opgericht die zich ten doel stelt om een aantal specifieke activiteiten die samenhangen met het pelgrimeren naar Santiago de Compostela financieel te ondersteunen.
Stichting de Gele Pijl biedt pelgrims een kansrijke camino-ervaring in de vorm van een 10-daags ontdekkingsprogramma naar Santiago de Compostela in groepsverband met ongeveer tien deelnemers en twee begeleiders. In een avontuurlijke mix van Mindfulness, NLP[3] en Pelgrimeren gaat de pelgrim DE WEG ervaren als coach. Al lopend gaat hij/zij op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:

-          Waar sta ik nu?

-          Waar kom ik vandaan?

-          Waar ben ik naartoe onderweg?

-          Waar loop ik warm voor?

-          Waar loop ik tegenaan?

-          Wat voor moois draag ik mee in mijn rugzak?

-          WIE BEN IK?

-          Wat wordt mijn eerstvolgende stap?

Voor diegenen die absoluut geen financiële middelen hebben voor de camino en die veel baat erbij zullen hebben probeert Stichting De Gele Pijl een deel van de kosten op zich te nemen.

Als je vindt dat je wat aan dit gratis e-boekje hebt, hoop ik dat je deze twee organisaties wilt steunen met een bijdrage op bankrekeningnummer
ING 5981493 van Stichting Pelgrimsvrienden van Sint Jacob onder vermelding van “donatie i.v.m. informatieboekje”.
Meer specifiek: IBAN NL88INGB0005981493 – in geval van buitenlandse transacties moet de BIC Code er ook nog bij worden vermeld: BIC INGBNL2A

De helft van wat er op de bankrekening van Stichting Pelgrimsvrienden van Sint Jacob aan deze donaties binnenkomt zal door Stichting Pelgrimsvrienden worden overgemaakt aan Stichting De Gele Pijl ten behoeve van de begeleiding van een aantal pelgrims die grotendeels op kosten van Stichting De Gele Pijl de camino kunnen doen.

Veel plezier gewenst met dit boekje,


Ineke  Takken, samensteller

e-mailadres inzake dit boekje: sintjacobsroute@gmail.com


PS. Kijk ook even naar de link in de linkerkolom **** OVERNACHTINGSLIJST VOOR PELGRIMS.