Kisainfo


 
Sarvilahden maraton


Sarvilahden maraton on pienimotoinen juoksutapahtuma, joka järjestetään Loviisassa. Tule mukaan juoksemaan pitkä lenkki hyvässä seurassa tai kova harjoitus kilpailunomaisissa olosuhteissa! Reitti on kaunis ja nopea. 

Vuoden kuluessa tullaan juoksemaan neljän vuodenajan maratonsarja, johon kuuluvat kipailut marraskuussa, tammikuussa, maaliskuussa ja kesäkuussa.   Kilpailuihin voi toki ottaa osaa vaikkei juoksisi koko sarjaa.Seuraava kilpailu: 

su 25.3.2018 klo 11.

Neljän vuodenajan maraton- ja puolimaratonsarjan kevätosakilpailu 

      Kuva reitiltä 7.1.2018

Neljän vuodenajan maraton- ja puolimaratonsarja

Syysosakilpailu juostiin lauantaina 11.11.2017 klo 11.

Talviosakilpailu juostiin lauantaina 13.1.2018 klo 11.

Kevätosakilpailu sunnuntaina 25.3.2018 klo 11.

Kesäosakilpailu lauantaina 9.6.2018 klo 11.


Kisan aikataulu

Klo 10:00    Reitti valmis, lähtö hitaammille juoksijoille, jotka ovat ilmoittaneet etukäteen aikaisesta lähdöstä.
Klo 10:30    Juoksunumeroiden jako jäähallin huoltorakennuksessa.
Klo 10:45    Ilmoittutuminen viimeistään tähän mennessä.
Klo 10:50    Viimeisimmät kisainfot reitistä yms. juoksijoille.
Klo 11:00    Startti
Klo 17:00    Maali sulkeutuu

Saapuminen ja pysäköinti

Autolla: Loviisan läntisestä liittymästä kohti kaupunkia, Valkon risteyksestä n. 0,5 km kohti Valkoa ja kääntyminen vasemmalle Petaksentielle, siitä oikealle Rauhalantielle ja siitä lopulta vasemmalle Pesurintietä jäähallille. Jäähallin osoite on Seppäläntie 21. Linkistä löytyy kartta.

Auton voi jättää jäähallin parkkipaikalle (jäähalli on punainen pressuhalli Seppäläntien varressa jalkapallokenttien vieressä.

Reitti

Reitin tilanne 23.3.2018:  Epätodennäköistä että koko reitti olisi sula. Nyt siellä täällä sulia kohtia, muuten ohuen lumen tai jään peitossa. Kisa juostaan kelirikkoreitillä siten, että 6,1 km lenkki Antinkylässä, paluu lähtöön, lähtöpaikalta normaalireittiä takaperin normaalireitin kääntöpaikalle ja sieltä maaliin. Matkat säilyvät saman pituisina. Varareitti on esitetty alemmassa kartassa. Ks. reitin tila.

Sarvilahden maratonin reitti on tasainen ja se kulkee Loviisan taajama-alueen länsipuolella. Kierroksen pituus on 21,1 km. Reitti on virallisesti mitattu. Reitistä n. 9 km on soratietä ja 12 km asfalttia.

Reitti lähtee Loviisan jäähallilta Rauhalasta (Seppäläntie 21) Seppäläntien varren jalkakäytävää etelään. Tämän jälkeen se suuntaa hiekkateitä Haravankylän peltojen läpi Sarvilahden kartanolle ja sen jälkeen vanhan Porvoontien vierellä olevalle asfaltoidulle kevyen liikenteen tielle. Tätä jatketaan kääntöpaikalle, joka on kevyen liikenteen väylällä lähellä Pernajan risteystä. Kääntöpaikalta reitti kulkee takaisinpäin kevyen liikenteen asfaltoitua väylää Loviisaan ja Seppäläntien varren jalkakäytävää takaisin jäähallille.

Reitistä on tehty reittivideo joka aukeaa linkistä.


HUOM! Reitillä ylitetään vilkasliikenteinen Valkon tie kaksi kertaa. Tapahtumassa ei ole liikenteenohjausta. Jokainen juoksee omalla vastuullaan. Olkaa varovaisia ja noudattakaa liikennesääntöjä.

Valaistus reitillä: Reitti on valaisematon väliltä 2,5-9,5 km ja 23,5-30,5 km. Kevät- ja kesäosakilpailuissa ei valaistus ole ongelma.

Reitti on esitetty reittikartassa. Kartta löytyy tarkempana ja toisessa muodossa täältä.


Sarjat

M/N maraton, M/N puolimaraton. Virallisesti mitattuja (08/2017, Jari Tomppo). Reittien pituudet 21100,90 m / 42201,79 m.

Hölkkä- ja kävelysarja n. 14 km. ei virallisesti mitattu.

Ajanotto

Tapahtumassa on järjestäjän puolesta käsiajanotto. Maksimiaika on 7 tuntia.

Ilmoittautuminen ja maksut

Sähköpostilla kimmo.heikkinen@iki.fi tai 0,5 tuntia ennen lähtöä paikan päällä.

Juoksusta veloitetaan 5 e jolla katetaan juoksun järjestämisestä aiheutuvia kustannuksia.

Huolto

Kevätosakilpailu: Huoltopisteet 6,1/21,1/27,2 km ja 11/16/32,2/37,2 km. Huoltopisteillä lämmintä mehua, urheilujuomaa ja vettä.

(Normaalireitillä Vesipiste 5/26 km. Urheilujuoma/vesipiste 10,5 km, 16 km, 21,1 km 31,5 km 37 km ja maali)

Maalissa on mahdollisuus käydä suihkussa. Jäähallin huoltorakennuksessa olevat suihkut ja pukuhuoneet ovat käytettävissä.

Palkinnot

Yksittäisistä kilpailuista ei jaeta palkintoja. Koko vuodenaikasarjan juosseet palkitaan mitalilla.

Tulokset

Tulokset julkaistaan näillä sivuilla kilpailun päätyttyä.

Järjestäjä ja lisätiedot

Kimmo Heikkinen p. 044 230 7415 tai kimmo.heikkinen ät iki.fi