LA SARDANA A L'ABAST DE TOTHOM

L'objectiu principal d'aquest treball és posar a l’abast de tothom, sense pretensions i d’una manera amena i senzilla, unes nocions bàsiques sobre la nostra dansa nacional, tot aprofitant els recursos d'Internet i les seves grans possibilitats de difusió.

A tots aquells que encara no coneixeu la nostra dansa, dir-vos que no tingueu cap mena de recança a entrar en aquest web i a regirar-lo de dalt a baix, amb la seguretat que hi trobareu quelcom que us agradarà i potser, qui sap, en sortirà un nou sardanista.

I tots aquells que ja coneixeu la sardana, compto que també hi podreu aprendre alguna cosa nova i, si més no, podreu gaudir de la nostra música i de la nostra dansa.

Finalment, espero que sigui un treball que contribueixi a donar suport a tots aquells monitors, mestres i centenars de persones que es dediquen a donar a conèixer la nostra dansa i la nostra cultura als més petits. La meva il·lusió és que els sigui una eina útil en la seva tasca de difusió. Per a tots ells, de manera molt especial, he volgut fer aquesta senzilla aportació.   

Espero que, d'una manera o altra, aquests objectius es puguin aconseguir.

Salut!


Xevi Colon Auguet

Sant Hilari Sacalm, 10 de juny del 2023 (darrera actualització)

sardaweb@gmail.com