Palautetta yleisöltä

KIITOS VIRKISTÄVÄSTÄ KONSERTISTA. TERVETULOA PIAN UUDELLEEN MYRSKYLÄÄN!

Eeva 14.3.2018

Braccion konsertti Mäntyrinteen palvelutalossa oli mukaansatempaava. Jotkut olivat ensin ennakkoluuloisia musiikin 'klassisuuden' suhteen, mutta muusikkopari valloitti yleisänsä alkutahdeista lähtien. Saimme yhdessä kokea musiikin kauneuden ja jaoimme tunne-elämyksen, joka liikutti meitä ilosta suruun ja onnesta haikeuteen. Olen saanut asukkailtamme paljon kiitosta tämän konsertin järjestämisestä."

Johtaja Satu Mäkinen, Pyhtää

"Kiitos teille kauniista ja erittäin upeasta esityksestänne täällä Imatralla..toitte suuren ilon. Toivon teille menestystä ja kaunista kesän jatkoa."

Haluamme kiittää ihanasta musiikkituokiosta 17.3.2014 Kymijoen Hoiva ry:n Inkeroisten Palvelukeskuksessa. Olette niin taitavia ja osaavia sekä yleisön hienosti huomioivia taiteilijoita ja ohjelmistonne niin mainio, että ilo siitä jäi suorastaan leijumaan paikan päälle.

Aurinkoista kevättä ja hyvää jatkoa toivotellen!

Kymijoen Hoivan väki

Lämpimät kiitokset musiikkituokiosta Hirvelän Hoivakodilla 24.04.14.

Esityksestänne kuului ammattitaito ja musiikin lumo. Yleisönä dementoituneet vanhukset ovat sekä vaativa, että ilahduttava joukko. Saitte vietyä ohjelmistonne tyylikkäästi läpi, vaikka kommentteja ja muistoja kuuntelijoilta tulikin paljon. Huumorilla ja lämmöllä kohdatut asukkaat saivat teiltä ihanan yhteisen tuokion. Toivon, että tekin saitte jotain myös meiltä.

Keväisin terveisin, Irja Töyrylä, viriketoiminnanohjaaja

"Suurkiitos upeasta taide-elämyksestä Moisionkartanolla 24.10.09.Päivänsankarit ja juhlayleisö olivat haltioituneita taidokkaasta ja upeasta musisoinnista. Kaikkea hyvää Teille Sari ja Antti!"

---

"Kiitos vielä kerran Antti ja Sari..., yhdellä kappaleella perinteinen näyttelyn avajainen muuttuikin säkenöiväksi kulttuuritapahtumaksi."

-Kirjastotoimenjohtaja Petri Liukkonen Kuusankoski

"Sydän suli teitä kuunnellessa täällä Pietarin pirtissä. Kiitos käynnistä. Tervetuloa uudelleen"

-Aila

"Pitikö tämäkin vielä "

-mummo, Kerimäki

Anna oma palautteesi tästä