Velkommen til Romerike Dragbike Klubb!

På vår egen hjemmebane er det påmeldt rekordmange deltagere og faktisk flere motorsykkelteam enn bil. Ta turen og supporter klubbens utøvere. Det er kjøring hver dag fra kl 10:00 - finaler på søndag rundt kl 15.

Deltagerlisten finnes på dragracing.eu

Det er desverre ikke live videostream fra stevnet men du finner live resultater og tider på nettet.


Street Legal på Øra 1. Juni

Det første street legal stevnet hvor også MC var invitert ble avholdt på Øra i Fredrikstad den 1. Juni. Været var utmerket og arrangøren hadde laget til et fantastisk stevne. Dessverre var oppmøtet av motorsykler dårlig - bare en deltager. 

Det er en ny sjanse i 24. August og da håper vi flere blir med oss OG tar med en venn eller to.

Mer info finner du på www.amcarfredrikstad.com 

Sesongstart 2024

Årets sesong startet på Vårgårda 10-11/5 hvor flere av våre førere var tilstede. I klassen Classic Dragbike var det dobbelt RDBK i finalen og Tom "Dulin" Leret vant over Ronny Wagner. Ronny stilte med sin helt nye sykkel og er storfornøyd med at alt fungerte.


   Norges eldste 

   &  STØRSTE

 Dragbike klubb

Romerike Dragbike Klubb

er et idrettslag som ble startet i 1980 av en gjeng entusiastiske motorsykkelbyggere som ønsket å samle seg for å fremme dragracing med motorsykler.

Pionerene i norsk dragbike har klart å skape en god interesse for sporten, og gjennom årene oppnådd en rekke gode resultater både nasjonalt og internasjonalt.

RDBK er en klubb hvor vi ikke driver med mange klubb-aktiviteter, men er et samlingspunkt for oss med interesse for dragbike. Vi har helt bevisst ikke anskaffet klubbhus, da vi ønsker å holde kostnaden for medlemmene på et minimum.

RDBK har aktive førere i alle aldre og i alle klasser, fra JuniorDragbike til TopFuelBike.

Resultater for våre medlemmer ligger nå under linken Resultater