serial video Întâlniri pe creste

Trebuie să avem dialoguri între oamenii de munte, despre realizările și așteptările noastre. Toate persoanele care doresc să participe la interviuri ne pot contacta la adresa. Nu se plătește pentru a participa la înregistrări.

Despre natura din România și descoperitorii ei, primul episod video (introductiv)

România natura, Întâlniri pe creste, trei recorduri mondiale speologice în România. Peștera 6S de la Meledic/ Mânzălești, cea mai lungă în sare din lume/ România, țara cu peșteri în cea mai mare diversitate de tipuri de roci/ Buletinul 5 al Clubului de Speologie „Emil Racoviță” București, pe primul loc în lume. Al doilea episod video.

Al treilea episod video, România natura, Întâlniri pe creste, Munții Făgărașului de la Olt până pe Vârfurile Ciortea, printre urși bătuți, pe la noi peșteri și lacuri.

Al patrulea episod video, România natura, Întâlniri pe creste. Parcurgând Munții Făgărașului de la Vârfurile Ciortea până pe Vârful Lespezi descoperim și cartăm numeroase peșteri și lacuri. Peșteri multe pe Custura Sărății, Muntele Negoiu, Vârful Călțun, Vârful Lespezi. Unele dintre ele au gheață și sunt interesante și pentru statisticile mondiale.

Al 5-lea episod video, România natura, Întâlniri pe creste. Pornim de la Turnul Paltinului către est. Descoperim multe lacuri și peșteri (inclusiv cu gheață). Cascade mari și canioane. Pe viscol, nemții vorbesc engleză.