Rangøysamlinga
23. - 25. sept. 2022

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Etter to år med abstinens etter å samles for sosial padling på alle nivå langs Atlanterhavsveien kommer vi nå sterk tilbake nå i 2022, som alltid fredag til søndag i uke 38!


Nyvinninger fra 2019 vi viderefører:

Les mer nedenfor eller i lenkene!

"Skal du ha éi padlehelg hjemmefra i 2022 velger du denne!"

Du kan få med deg:

  • Turer og workshops for havpadlere på alle nivå

  • Et unikt område for havkajakk ved Atlanterhavsveien

  • Sosialt og faglig padlemiljø med tradisjonsrik bacalaomiddag

Ta med kajakken ut i skjerma eller eksponerte farvann, ut fra hva du liker best. På Rangøya finner du alt fra skjerma skjærgård til tidevannsstrømmer og brytende havdønninger. Opp mot 100 padlere fra nybegynner til svært erfaren fra store deler av Midt-Norge møtes til ei sosial og lærerik helg. Samlinga drives på dugnad slik at aktivitetene er gratis for deg som deltaker.

GAMMELT NYTT 1: For NPF aktivitetsledere, turledere og veiledere og andre ressurspersoner blir Rangøysamlinga enda mer enn før en arena for læring og erfaringsutveksling. Her blir du en ressurs når du tar med andre på tur og kan samtidig få veiledning fra noen med mer erfaring enn deg. Les mer og meld din interesse for å veilede og bli veiledet sida for frivillige.

GAMMELT NYTT 2: Uoffisielt NM i egen- og kameratredning i havkajakk. Les mer og meld deg på her. Du har vel starta treninga?

Fra 2022 danner intersserte klubber med Trondhjems KK og Molde KK en felles arrangementskomité for å legge til rette for mer kontinuitet i arrangementet og gjøre det lettere å utvikle programmet og kvaliteten fra år til år. Les mer om samlinga. Fjorårets event på FB her.