Rangøysamlinga
24. - 26. sept. 2021

AVLYST

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Kjære padlevenner! Vi har sett fram til å treffes igjen 24. til 26. september 2021. Påmeldingen til samlinga er svært god med nærmere 100 påmeldte som kommer fra et stort geografisk område. På grunn av situasjonen med økende smitte avlyser vi Rangøysamlinga i år. De som allerede har bestilt og fått bekreftet overnatting i hus/hytte er velkommen til Rangøya. De må bruke toalett, kjøkken og oppholdsrom der de overnatter. De som velger å ikke benytte bestilt hus/hytte må avbestille. Rangøya er ikke åpen for telting.

Hilsen Asbjørn Sletnes, nestleder Molde kajakklubb, Anne Botslangen, leder Molde kajakklubbNyvinninger fra 2019 vi viderefører:

Les mer nedenfor eller i lenkene!

"Skal du ha éi padlehelg hjemmefra i 2021 velger du denne!"

Du kan få med deg:

  • Turer og workshops for havpadlere på alle nivå

  • Et unikt område for havkajakk ved Atlanterhavsveien

  • Sosialt og faglig padlemiljø med tradisjonsrik bacalaomiddag

Ta med kajakken ut i skjerma eller eksponerte farvann, ut fra hva du liker best. På Rangøya finner du alt fra skjerma skjærgård til tidevannsstrømmer og brytende havdønninger. Opp mot 100 padlere fra nybegynner til svært erfaren fra store deler av Midt-Norge møtes til ei sosial og lærerik helg. Samlinga drives på dugnad slik at aktivitetene er gratis for deg som deltaker.

NYTT 1: For NPF aktivitetsledere, turledere og veiledere og andre ressurspersoner blir Rangøysamlinga enda mer enn før en arena for læring og erfaringsutveksling. Her blir du en ressurs når du tar med andre på tur og kan samtidig få veiledning fra noen med mer erfaring enn deg. Les mer og meld din interesse for å veilede og bli veiledet sida for frivillige.

NYTT 2: Uoffisielt NM i egen- og kameratredning i havkajakk. Les mer og meld deg på her. Du har vel starta treninga?

Arrangøransvaret veksler mellom Molde kajakklubb og Trondheim kajakklubb. Les mer om samlinga. Fjorårets event på FB her. I 2021 er det Molde kajakklubb som har ansvaret.