Rangøysamlinga
24. - 26. sept. 2021

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Beklager kjære padlevenner! Rangøysamlinga 2020 er avlyst grunnet problemer med å overholde generell smittevernregler og samtidig få dette til å bli en god sosial samling slik vi ønsker at den skal være. Vi håper å treffes igjen 24. til 26. september 2021, alltid uke 38.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Fjorårets nyheter 2019 som vi følger opp i 2021: 1: NPF aktivitetsledere, turledere og veiledere får tilbud om faglig oppfølging og veiledning fra mer erfarne padlere. Du får noe tilbake selv mens du leder aktiviteter for andre. 2: Uhøyttidelig NM i egen- og kameratredning åpent for alle. Har du begynt å trene?

"Skal du ha éi padlehelg hjemmefra i 2021 velger du denne!"

Du kan få med deg:

  • Turer og workshops for havpadlere på alle nivå

  • Et unikt område for havkajakk ved Atlanterhavsveien

  • Sosialt og faglig padlemiljø med tradisjonsrik bacalaomiddag

Ta med kajakken ut i skjerma eller eksponerte farvann, ut fra hva du liker best. På Rangøya finner du alt fra skjerma skjærgård til tidevannsstrømmer og brytende havdønninger. Opp mot 100 padlere fra nybegynner til svært erfaren fra store deler av Midt-Norge møtes til ei sosial og lærerik helg. Samlinga drives på dugnad slik at aktivitetene er gratis for deg som deltaker.

NYTT I 2019 1: For NPF aktivitetsledere, turledere og veiledere og andre ressurspersoner blir Rangøysamlinga enda mer enn før en arena for læring og erfaringsutveksling. Her blir du en ressurs når du tar med andre på tur og kan samtidig få veiledning fra noen med mer erfaring enn deg. Les mer og meld din interesse for å veilede og bli veiledet sida for frivillige.

NYTT I 2019 2: Uoffisielt NM i egen- og kameratredning i havkajakk. Les mer og meld deg på her. Du har vel starta treninga?

Arrangøransvaret veksler mellom Molde kajakklubb og Trondheim kajakklubb. Les mer om samlinga. Fjorårets event på FB her.