Padlesamling 21. - 23. september 2018


Molde kajakklubb ønsker deg velkommen til Rangøysamlinga 2018 ved Atlanterhavsveien på Averøya i Møre og Romsdal. Molde kajakklubb og Trondhjems kajakklubb har det tekniske ansvaret annethvert år med å gjennomføre padlesamlinga og i 2018 er det MKK sin tur.

Turer, kurs og aktiviteter for havpadlere på "alle" nivå! Ta med kajakken ut i skjerma eller eksponerte farvann, ut fra hva du liker best. Skjerma skjærgård, brott, strøm og dønninger. På Rangøya finner du alt dette. Rundt 100 padlere på nivå fra nybegynner til svært erfaren fra store deler av Norge møtes til ei sosial og lærerik helg. 

"Skal du ha ei padlehelg hjemmefra i 2018 velger du denne helga!"

Du kan få med deg:
  • Turer og andre aktiviteter, gratis å delta.
  • Et unikt område for havkajakk ved Hustadvika.
  • Fellesmiddag og sosialt padlemiljø.


Padlesamlinga er lagt opp som et "nullprosjekt" for Molde kajakklubb og Trondhjems kajakklubb. Overnatting og felles bacalaomiddag lørdagskvelden er det vertskapet på Rangøya som organiserer. Bildeforedrag og ulike turer og workshops er det de to kajakklubbene som organiserer og disse tilbudene er GRATIS. Vi er imidlertid avhengige av frivillige aktivitets- og turledere som kan ta på seg å drifte en eller flere aktiviteter. Det er flott om du melder deg til tjeneste, så klarer vi i fellesskap å lage ei flott padlesamling.


Kart til Rangøya finner du her. Sjøkart over området finner du her.  

Foto:Jørgen Bysveen