Rangøysamlinga
22. - 24. sept. 2023

Etter to år med abstinens samles vi nå for sosial padling på alle nivå langs Atlanterhavsveien! Meld deg på her!

"Skal du ha éi padlehelg hjemmefra i 2023 velger du denne!"

SIDA ER IKKE OPPDATERT, TEKST FOR SAMLINGA I 2022.

Du kan få med deg:

Ta med kajakken ut i skjerma eller eksponerte farvann, ut fra hva du liker best. På Rangøya finner du alt fra skjerma skjærgård til tidevannsstrømmer og brytende havdønninger.  Opp mot 100 padlere fra nybegynner til svært erfaren fra store deler av Midt-Norge møtes hvert år til ei sosial og lærerik helg. Samlinga drives på dugnad slik at aktivitetene er gratis for deg som deltaker.

NYTT 1: Vi har samlet påmelding og bestilling her.

LITT NYTT 2: For NPF aktivitetsledere, turledere og veiledere og andre ressurspersoner blir Rangøysamlinga enda mer enn før en arena for læring og erfaringsutveksling. Her blir du en ressurs når du tar med andre på tur og kan samtidig få veiledning fra noen med mer erfaring enn deg. Les mer og meld din interesse for å veilede og bli veiledet sida for frivillige.

LITT NYTT  3: Uoffisielt NM i egen- og kameratredning i havkajakk. Les mer og meld deg på her. Du har vel starta treninga?

Fra 2022 danner intersserte klubber med Trondhjems KK og Molde KK én felles arrangementskomité for å legge til rette for mer kontinuitet i arrangementet og gjøre det lettere å utvikle programmet og kvaliteten fra år til år. Les mer om samlinga. Event på FB her