УЧИЛИШНИ НОВОСТИ

  • СКОПСКИ ЦВЕТЕН ФЕСТИВАЛ ВО ГРАДСКИ ПАРК – СКОПЈЕ          По шести пат на 18. и 19.05.2019 год., под покровителство на град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“, во Градскиот парк - Скопје се одржува ЦВЕТЕН СКОПСКИ ФЕСТИВАЛ под ...
    Posted by Nikola Stankovic
  • Посета на Археолошки музеј на РМ и на Археолошки локалитет ,,Тумба Маџари“- Скопје     На  17.05.2019год. (петок), учениците од V одд., заедно со нивните наставнички: Мира Јовеска, Весна Милановска, Мануела Маркоска, Билјана Христовска и Даниела Костадинова ја реализираа планираната посета ...
    Posted by Nikola Stankovic
  • Дводневна екскурзија низ Источна Македонија    На 6.5.2019 год. 63 ученика од централното и подрачното училиште од шесто одделение, во осум часот тргнаа на дводневна екскурзија низ источна Македонија. Патувањето беше во соработка со ...
    Posted May 17, 2019, 1:17 AM by Nikola Stankovic
Showing posts 1 - 3 of 126. View more »

ДОБРЕДОЈДОВТЕ  на веб сајтот на ООУ „Рајко Жинзифов“, Кисела Вода, Скопје

Изработка на веб сајтот:  Маја Лошанска Тодоровска - наставник по Информатика во ООУ Рајко ”Жинзифов, К.Вода, Скопје
copyright © ООУ Рајко Жинзифов, Кисела Вода, Скопје