fasting rezhim

چگونه رژیم فستینگ بگیریم؟


در بخش قبل انواع رژیم های فستینگ را معرفی کردیم برخی از این رژیم ها برای کسانی که میخواهند رژیم فستینگ را شروع کنند می تواند سختگیرانه باشد. انتخاب نوع رژیم فستینگ به ترجیحات و شرایط شما بستگی دارد.


اما اگر مشتاق به شروع رژیم هستید می توانید از رژیم های ساده تر مثل رژیم فستینگ ۱۲ ساعته و یا ۱۶ ۸ شروع و امتحان کنید که کدامیک با روال زندگی شما سازگار است. مثلا اگر می خواهید رژیم ۱۶ ۸ را امتحان کنید می توانید وعده های غذایی خود را به محدوده ساعت ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر محدود کنید و تا صبح روز بعد روزه باشید.


یا اگر این نوع رژیم روزه داری هم سخت است می تواند ۱۴:۱۰ را امتحان کنید که در آن ۱۴ ساعت روزه هستید و ۱۰ ساعت باقیمانده فرصت دریافت کالری دارید.


انتخاب هر کدام از این رژیم ها بستگی به شما دارد که با کدام یک راحت هستید و می توانید راحتتر و با علاقه انجام دهید.


رژیم فستینگ برای چه کسانی مناسب نیست؟


روزه داری متناوب یا رژیم فستینگ برای برخی افراد، از جمله افرادی که باردار هستند، کودکان، افرادی که در معرض خطر ابتلا به هیپوگلیسمی یا افراد مبتلا به بیماری مزمن خاص هستند، بی خطر نیست. زنان قبل از یائسگی، نیز باید محتاط باشند، زیرا روزه داری می تواند بر هورمون های آنها تأثیر بگذارد.


همچنین اگر در معرض خطر اختلال خوردن هستید، نباید از هیچ نوع رژیم روزه‌داری استفاده کنید.


روزه داری متناوب همچنین می تواند با تحریک پذیری، انرژی کم، گرسنگی مداوم، حساسیت به دما و عملکرد ضعیف شما در حین کار و فعالیت همراه باشد.


اگر علاقمند به رعایت رژیم روزه داری و بهره مند شدن از مزایای آن هستید و همچنین می خواهید با رژیم فستینگ بیشتر آشنا شوید نمونه رژیم فستینگ رایگان سلامتی من به همراه فایل pdf برای آشنایی شما با غذاهای مجاز، لیست غذایی رژیم فستینگ و نحوه رعایت این رژیم برای دانلود در سایت سلامتی من قرار داده شده است.

منبع

http://www.ensafnews.com/473290/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D9%81%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%9F-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D9%81/