Ensikommuunio opetukseen

Kutsu

Kuopio 25.07.2019

Hyvät ensikommuuniolle valmistautuvien lasten vanhemmat

Kutsumme lapsenne Pyhän Joosefin seurakunnan järjestämään sakramenttiopetukseen, joka valmista vastaanottamaan parannuksen ja ensikommuunion sakramentin keväällä 2020.

Kaikki opetuskerrat ovat pakollisia. Jos jollakulla on vakava este, pyydämme ilmoittamaan etukäteen Isä Matthewille, p 0449744608.

Saadakseen ensikommuunion tulee lapsenne olla seurakunnan rekisteröitynyt jäsen ja kastettu katolilainen. Lisäksi hänen tulee osallistua Pyhässä Messussa vähintään kerran kuukaudessa.

Mikäli lapsenne on kastettu muualla kuin Suomessa, pyydämme teitä toimittamaan kastetodistuksen seurakuntaan kuluvan talven aikana.

Opetuskerrat (Pyhän Joosefin seurakuntasalissa) ovat yleensä lauantaisin ja ne kestävät noin 45-90 minuuttia. Ilmoitamme myöhemmin ne päivämäärät.

Järjestämme lasten opetusten aikana myös kaksi vanhempien tapaamista, joiden tarkoituksena on auttaa vanhempia lasten ensikommuunion liittyvissä kysymyksissä. Ensimmäinen on 14.09.2019 P. Joosefin kirkossa klo 10.30.

Opettajina ja ohjaajina toimivat, Manuel Ricart ja Maria Serrat. Lapsia pyydetään ottamaan mukaan kynät ja opetusmateriaali. Materiaalista kerätään 20 euron maksu.

Ilmoittakaa lapsenne mahdollisesta osallistumisesta minulle, isä Matthew mieluiten sähköpostitse josef@katolinen.fi tai puhelimitse.

isä Matthew Azzopardi

kirkkoherra


Ensikommuunion

Opetuskerrat 2019-20

marraskuu – toukokuu


ei vielä saatavilla