POŠ SOCKA

Spoštovani starši, učenke in učenci!

Prihodnji teden se končujejo šolske počitnice. Pouk se zaradi trenutnih epidemioloških razmer ne bo izvajal v šolskih klopeh, temveč se bo za vse učence od ponedeljka, 9.11.2020, izvajal na daljavo.

Učenci predmetne stopnje ste takšno delo že preizkusili v tednu pred počitnicami, ostali učenci pa boste ob pomoči učiteljev in verjamem tudi ob pomoči staršev, uspešno pričeli s takšno obliko učenja. Naša skupna naloga bo poiskati način, da bomo rasli v znanju in ob tem ustrezno poskrbeli za svoje zdravje. Vaši učitelji in razredniki Vam bodo posredovali navodila in usmeritve za delo doma. Vse starše učencev naprošam, da ste našim učencem pri opravljanju šolskega dela v pomoč, saj Vas bodo potrebovali. Starše učencev do petega razreda pa obveščam, da potrebe varstva Vaših otrok lahko usmerite tudi na Vašega delodajalca, ki Vam zaradi obveznosti opravljanja varstva kot višje sile lahko omogoči prejemanje nadomestila plače.

V takšnem primeru se najpozneje v roku treh delovnih dni z vlogo obrnite na Vašega delodajalca, kateri priložite tudi Vašo izjavo , da zaradi obveznosti varstva ne morete opravljati svojega dela ( 61. člen Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19- UL RS, št. 152/20).

Vsi zaposleni na šoli Vam bomo v pomoč, zato nas lahko vedno poiščete. Prisluhnili Vam bomo in skupaj z Vami poiskali rešitev, saj ta vedno obstaja.

V želji, da se kmalu srečamo v šoli, Vam želimo uspešno delo.


Ravnateljica

Olga Kovač s sodelavci