Dit is een heel ander boek dan de Trilogie van Ur. Het is een thriller/horror verhaal.


Als Flip voor kerst een fotobewerkingsprogramma van zijn vader krijgt, ontdekt hij dat hij mensen kan laten verdwijnen. Door een foto van iemand te maken en hem of haar daarna van de foto te verwijderen, verdwijnt de persoon ook in het echt. Als student gebruikt hij zijn "talent" om bij te verdienen als huurmoordenaar. Als hij eenmaal een beroemd fotograaf is geworden, wil hij van zijn bijbaantje af. Zijn opdrachtgever weigert hem te laten gaan en chanteert hem, waarop Flip hem op gruwelijke wijze laat verdwijnen. De man was echter niet alleen, er zijn twee getuigen.

De meeste slachtoffers van Flip komen terecht in een andere wereld. Een wereld waarin hij heer en meester is. Iedere eerste zaterdagavond van de maand organiseert hij een wrede talentenjacht. De winnaar mag naar huis, maar de verliezers verdwijnen voorgoed. 

De vrijgekomen slachtoffers durven uit angst niets tegen hem te beginnen. Totdat op een dag de getuigen van de gruwelijke verdwijning  een moeder en haar zoontje van de vriesdood redden. Ze willen de fotomagiër uitschakelen. Maar hoe?


SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
ċ

Downloaden
  109k v. 2 25 feb. 2018 23:47 Grazia Hattem-Le Clercq