Welkom bij Coach Wim 

Overzicht Coach Wim

(NIEUW) Registration bootKamp Coach Wim

Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, BootKamp Coach Wim biedt een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Bereid je voor op een dag vol actie en adrenaline. Van zelfverdediging tot survival run en een geheime missie, elke activiteit is ontworpen om je hart sneller te laten kloppen en je geest te stimuleren. 

Info:

REGISTREER JE HIER

Alles over de Velina Valentijnsrun

Leerwandeling-Klasbuilding

Trek er met de (nieuwe) klas of klasvriendjes een dag of halve dag op uit. We trekken doorheen schitterende stukjes natuur, hebben oog voor wat er langsheen onze route in de natuur te zien is. We gaan het avontuur niet uit de weg met uitdagende spelletjes en opdrachten. Uiteraard mag ook hier de topper lasershoot niet op ontbreken.

Teambuilding

Leer Geraardsbergen én elkaar (*) op een andere, interactieve, avontuurlijke, spannende manier kennen.

Events

Heeft u ondersteuning nodig bij de organisatie van een (sportieve) organisatie. Dan kan ik u met raad en daad bijstaan. Gaande van organiseren van hindernisparcours, sportdag, team building.

Verwezenlijkingen Valentijns Run&Bike, team weekends, hindernisparcours, x-mas trails...

Speelkoffer

Huur de speelkoffer met spelfiches en bijhorende materialen voor o.a. touwtrekken, vertrouwensspelen, baseball quiz en uiteraard lasershoot!

(*) of een andere stad op aanvraag

www.facebook.com/personalcoachwim