PROJECTE - TREMPATS

CD "Trempats"

Caricatura "Trempats" de Ignacio Alonso.

Enregistrament CD "Trempats", Miquel Brunet, Miquel Llinàs i Xeremiers de Son Roca.

Vos presentam el nostre treball discogràfic, el CD "TREMPATS", fruit del nostre amor cap els nostres instruments xeremies, flabiol i tamborino i a la cultura popular. Vos oferim la sonoritat dels antics xeremiers, la nostre colla de xeremiers, la vella veu de les tonades de camp, i la fusió amb altres instruments com la mandola, el llaüt, l'arxillaüt, el guitarró, la viola de roda, el baix acústic i les percusions tradicionals i ètniques, tot un luxe sonor com a reconeixement a aquells antics xeremiers.

Concert Presentació "Trempats" al Teatre Xesc Forteza de Ciutat.

Als Estudis d'Ona Mallorca de Miquel Brunet.

Disposam de la formació del CD TREMPATS, amb la fusió de : Tomeu Camps (Xeremies, flabiol), Pere Joan Martorell (flabiol, tamborino, xeremies, flautes, percusions tradicionals i ètniques), Manuel Martorell (mandola, llaüt, arxillaüt, guiterres, guitarró i viola de roda), i Miquel Brunet (Baix acústic).

Passat i Present dels Xeremiers a Mallorca

DVD Passat i Present de les Xeremies a Mallorca.

Els Xeremiers de Son Roca i ONA DIGITAL , vos presentam el nostre DVD" Passat i Present de les Xeremies a Mallorca" . Un debat interessant per entendre i difondre el paper dels xeremiers a la música tradicional, un documental audiovisual que, més enllà del seu valor didàctic, pretén entretenir i obrir debats dins les nostres tradicions i cultura popular. Intervenen:

- Xavier Carbonell- Cap del Departament de Música Tradicional de les Illes Balears al Conservatori Superior de Música i Dança de les Illes Balears.

- Francesc Vallcaneres - Folklorista i Historiador.

- Antoni Artigues- Professor de la UIB i Xeremier referent per la seva experiència amb els antics xeremiers.

- Antoni Torrens- President de L'Associació Cultural ALBOPÀS, organitzador de les Trobades de Xeremiers a Sa Pobla .

- Jordi Aixalà- Constructor d'instruments basat amb la construcció d'instruments i sonoritats antigues.

-Toni Roig - Músic Compromés, President del Centre de Difusió de Cultura Popular DEFESTA, company de feina dels antics "Xeremiers de Son Roca".

- Pep Miquel Camps- Cantautor i nét de Mestre Pep.

- I els protagonistes "Trempats"...: - Tomeu Camps - Pere Joan Marotrell - Manuel Martorell - Miquel Brunet, d'ONADIGITAL. Un documental fet amb tot al nostre amor i sentiments cap aquests instruments que tant estimam......de tot cor....esperam que vos agradi....!!!!

Contacte: Pere Joan Martorell 600516886 perejoanmartorell@gmail.com facebook Xeremiers de Son Roca