Welkom

Opvoedingstips is een zelfstandige praktijk voor kinderen

met opvoeding-, gedrag-, emotionele-, en psychosociale problemen.

Opvoedingstips biedt analyse, advies en begeleiding (aan huis)

voor zowel ouders als kinderen.

Iedere vraag of bezorgdheid krijgt een antwoord op maat.

Coronavirus

Conform de richtlijnen om de verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken, zijn raadplegingen uitsluitend nog mogelijk via Skype. Het verloop van die gesprekken, blijft dezelfde als een gewone consultatie bij mij op de praktijk.


Interesse?

  1. Maak online een afspraak via deze website.
  2. U vindt Skype op uw computer, zoniet dient u dit installeren.
  3. Zorg dat u over een stabiele internetverbinding beschikt. De meeste computers beschikken standaard over een ingebouwd webcam en microfoon, zoniet dient u dit extern aan te sluiten.
  4. Op het moment van de afspraak wordt u een code toegestuurd, activeer deze en wij ontmoeten elkaar op de online consultatie.
  5. Is dit een eerste consultatie dan noteer ik de gegevens van uw kindje, luister naar de moeilijkheden waar u mee te maken heeft en werk ik een aanpak/advies voor u uit waarmee u thuis verder aan de slag kunt gaan. Schetsen en uitleg die ik voor u neerschreef tijdens het gesprek, worden u per mail toegestuurd. Voor opvolggesprekken (reeds opgestarte gezinnen), bespreken we meteen de effecten van de aanpak waar u reeds mee aan de slag bent, zaken waarop u vastloopt, etc. Voor deze consultaties kunnen video-opnames van situaties met uw kinderen worden doorgezonden (via We Transfer) en besproken.
  6. Deze gesprekken worden net zoals gewone consultaties aangerekend. U ontvangt een QR code om de betaling vanop uw gsm uit te voeren. Hiervoor kan u Payconiq of de mobile APP van uw bank gebruiken. Kijk vooraf na of deze functies bij u actief.


Tot binnenkort en hou u gezond!

Heidi

Skypenaam: live:heidi_1269

Kind lastiger dan anders?

Bedenk dan dat die 'lastigheid' een voorbode kan zijn van het effectief tot uiting komen van ziekte symptomen. Het kan ook dat uw kind het Coronavirus 'onzichtbaar' doormaakt. Indien u vragen hebt over hoe omgaan met zieke kinderen in huis, kan u telefonisch advies inwinnen op het nummer 0498 11 62 41. Deze gesprekken worden net zoals gewone consultaties aangerekend.

U kan telefonisch contact opnemen indien;

U dringende vragen heeft over hoe omgaan met uw ziek kind?

Dringende psycho pedagogische urgentie voor uw kind noodzakelijk is.

Bereikbaarheid

24/24 - 7/7

Tarief

Tarieven voor Skype consultaties en telefonisch overleg is te verkrijgen op aanvraag

Consultaties voor ouder/kind

Heidi Deboosere coacht ouders bij de aanpak van kinderen die te maken hebben met gedrag-, emotionele-, en psychosociale problemen, en/of moeilijkheden in de opvoeding. Van baby's tot kleine kinderen als tieners. Zowel kinderen met als zonder diagnose. Het gaat veelal om kinderen die meer van hun ouders vragen dan gangbaar of om ouders die bewust een positieve opvoedingsaanpak voor hun kinderen willen ontwikkelen. Heidi helpt ouders in hun eigen omgeving om een aanpak op maat van hun kind(eren) uit te werken en in praktijk toe te passen. Iedere zorgvraag krijgt een antwoord op maat.

CONTACT

HET SPEELBOS

Psycho Pedagogische praktijk/verblijf

Molenbosstraat 21, 8902 Zillebeke

0498 11 62 41 - heidi@opvoedingstips.be


De praktijk is gelegen in het Provinciaal Natuurdomein De Palingbeek

Volg de wegwijzers 'Het Speelbos'

Ook voor beroepskrachten

Lezingen en vormingen - pedagogische ondersteuning - studiedagen, trainingen op maat - coaching binnen de dagdagelijkse werking van de voorziening; scholen, kinderopvang, instellingen bijzondere jeugdzorg, interne overlegplatforms, ... Dringende ondersteuning nodig binnen uw setting? Bel 0498 11 62 41 (24/24h - 7/7d)