Trainingen

Deze pagina zijn we nog op aan het bouwen! 
MX Stage Nederland is onderdeel van MC Deurne. MX Stage Nederland organiseert voor MC Deurne trainingskampen waar iedereen mee kan doen in binnen en buitenland. De eventuele winst van deze kampen wordt gestort in de clubkas van MC Deurne.

Vanaf 2016 breidt MX Stage Nederland dit uit met het verzorgen van kleinschalige groepstrainingen onder begeleiding van een aantal van de gediplomeerde KNMV trainers van MC Deurne.

De basis trainingen waar alleen leden van MC Deurne aan kunnen deelnemen blijven onderdeel van MC Deurne en als je daaraan mee wilt doen kun je hierover op de site www.mcdeurne.nl alles over lezen en als je lid bent van MC Deurne kun je hiervoor inschrijven.

De kleinschalige groep trainingen zijn in principe voor iedereen. Ze zijn met name geschikt voor rijders die bijvoorbeeld al enige jaren de basistraining in Deurne gevolgd hebben of al enkele jaren wedstrijden rijden en zich op wedstrijd niveau willen verbeteren.

In groepjes van 3 tot 8 rijders ga je met een trainer aan de slag waarbij wij de circuits exclusief voor ons afhuren naast het gebruik van ons eigen circuit in Deurne natuurlijk.

Daarnaast gaan we enkele gecombineerde trainingsdagen in binnen of buitenland organiseren. Ook hier huren we exclusief af, maar hier gaan we dan in grotere groepen met meerdere trainers naartoe.

Enkele voorwaarden van onze zijde:

- Trainingen alleen toegankelijk voor rijders met minimaal 1 jaar wedstrijdervaring.

- Trainingen alleen toegankelijk voor rijders vanaf 85cc.

- Leden van MC Deurne krijgen 2 weken voorrang op de inschrijving. Na 2 weken gaat de inschrijving open voor iedereen.

- Je dient vooraf te betalen en inschrijving is pas definitief als geld op rekening van MC Deurne staat.             (NL78RABO0110828135 t.n.v. M.C. Deurne - IBAN: NL78RABO0110828135 -BIC: RABONL2U)

- Bij annulering door MC Deurne wordt volledig bedrag teruggestort.

- Deelnemers dienen te beschikken over goede conditie en motivatie.

Hoe werkt het:

Onderstaand zie je verschillende banners staan voor trainingen. Je kunt je hiervoor aanmelden. Zit de training vol dan gaat het aanmeldingsformulier dicht. Dit kan al bij 8 rijders zijn. De kosten bedragen 50 euro per training en je aanmelding is pas definitief nadat we het geld ontvangen hebben. Het kan dus zijn dat als je inschrijft en je betaald nog niet dat iemand die wel direct betaald jou plek inneemt.

In het geval dat we 2 trainers beschikbaar hebben dan kunnen we tot 16 rijders gaan.

Meer informatie, klik op onderstaande trainingen : 

 
Persoonlijke training      Trainingsdagen binnen- of buitenland

Follow us on :

 

sponsoren :

MXstage Nederland
 
 
 
 
 
https://www.facebook.com/bassportperformance?fref=nf

www.twilst.nl

https://huubmunsters.wordpress.com/