Hírek, Rólunk

NYÁRI TÁBORUNKRA MÁR LEHET JELENTKEZNI

Információ és tájékoztató az aktuális kedvezményekről  a Nyári tábor fül alatt

Egy kicsit magunkról....

A kajak-kenu sport jó humorú, vidám összetartó közösségeiben a gyerekek jól érzik magukat, értelmes életcéljuk van, sokat vannak természetben, jó levegőn.

Kiválóan képzett,  felelősségteljes edzők irányításával lételemükké válik a rendszeres testmozgás és szert tesznek mindazon jó tulajdonságokra, amelyek elősegítik, hogy később a nehezebb élethelyzetekben is megállják helyüket.

Azon kedves szülők figyelmébe ajánljuk a kajak-kenu sportot, akik szeretnék, hogy gyermekeik, erősek, egészségesek, munkabírók legyenek.

Rendelkezzenek önállósággal, feladattudattal, alkalmazkodóképességgel, kapcsolatteremtő és segítőkészséggel.

A MULTI SE. kajak-kenu, vízitúrázás, síelés, vadvízi evezés sportágakban szervez alapfokú oktatással egybekötött edzéseket, de lehetőség van a sárkányhajó és a SUP kipróbálására is.

Az iskolai szünetekben egész napos dunai és balatoni vízi táborokkal várjuk a gyerekeket. A nyári szünetben 6-8 héten át szervezünk vízitelepünkön napközis tábort reggel 8.30-tól délután 16.30-ig.

Télen szárazföldi edzéseket tartunk: foci, kosárlabda, tornatermi edzés, futás, kondi, úszás és tanmedence. Minden héten háromszor járunk uszodába a gyerekekkel, ahol felmérjük és fejlesztjük úszástudásukat, hogy tavasszal teljes biztonsággal szállhassanak vízre.

Az egyesület élversenyzői az elmúlt  10 évben felnőtt, ifjúsági és serdülő Magyar Bajnokságokon, világ és Európa bajnokságokon értek el kiváló eredményeket.

A vízitelepen az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe: