Nascut a Barcelona l’any 1950 en el si d'una família molt vinculada a la música, va començar els seus estudis musicals als deu anys al Conservatori Superior de Música d’aquesta ciutat, on va cursar les carreres de solfeig, armonia, piano, fagot, contrabaix, i percussió.

Posteriorment, va estudiar contrapunt i fuga amb Manuel Oltra; composició i instrumentació amb Xavier Montsalvatge, i direcció d’orquestra amb Antoni Ros Marbà, acabant els estudis amb les màximes qualificacions.

L’any 1972 va realitzar a França estudis de perfeccionament amb Pierre Sancan i Monique Hass,  i de composoició amb Tony Auben, tots ells professors del Conservatoire Superieur de Musique de Paris.

Va ser membre fundador del "Conjunt català de musica contemporània". i va formar part del "Grup de percusions de Barcelona". També va formar part del grup de música del reneixement "Ars Musicae".

Va ser professor de piano i d'armonia al "Centre d'estudis musicals de Vallvidrera".

Va formar part de l'Orquestra Simfònica del Vallés, l'Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya i de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu.

Ha estat una persona fortament vinculada a la "Nova cançó" com a arranjador i com a acompanyant d'artistes com Guillermina Motta, Joan Baptista Humet i Maria del Mar Bonet, entre d'altres.

Ha estat membre del tribunal en diversos concursos de composició i d'interpretació.

És autor d’una vintena de sardanes i té premis de composició als concursos de la SGAE , Francesc Basil, Céret-Banyoles, Amer, Vilassar i Lloret.

Les seves sardanes de concert sovint són interpretades per les principals formacions del moment, i algunes d'elles han estat  enregistrades en disc .

És també autor de diverses obres de música de cambra, d'instrumentacions per a banda simfònica, i de gloses per a una i dues cobles, així com d'un concert per a tenora .

En el món discogràfic i audiovisual, la seva trajectòria és molt dilatada. Ha realitzat música per cinema, televisió i teatre, incorporant a les seves produccions els últims avenços electrònics i informàtics. 

El 1983 va guanyar per oposició la plaça de fagot solista de la Banda Municipal de Barcelona, agrupació que ha dirigit en nombroses ocasions.