Pàgina oficial de
Jordi Moraleda i Perxachs 


Músic, arranjador i autor d'obres per a cobla i per a banda simfònica. 

Currículum de Jordi Moraleda

Partitures de sardanes

Partitures d'obres per a cobla

Partitures d'obres per a banda

Articles d'opinió

Benvinguts a la meva pàgina personal.

En ella hi podreu trobar material divers que, si sou gent vinculada al món musical d'arrel catalana, de ben segur us pot interessar.  

Els qui em coneixen, saben que tota la meva vida ha estat vinculada a la música catalana, tant per raons familiars com personals. 

Als vint anys vaig escriure la meva primera sardana (Coll de llop) i als vint i dos la meva primera glosa (obertura concertant). Posteriorment, he escrit un bon nombre de sardanes i obres per a cobla que he anat presentant en diversos concurs de composició sardanista, obtenint diversos guardons. Tot i amb això, aquest fet no sempre implica una àmplia difusió de les obres premiades.

És per això que d'un temps ençà, és la meva intenció difondre d'una forma més àmplia la meva obra. De tota manera, avui en dia resulta molt difícil trobar editorials disposades a publicar material d'autors contemporanis de música catalana. 

Davant d'aquest fet, penso que ha arribat el moment de donar a conèixer les meves obres a través d'un canal alternatiu. 

És per això que en aquest espai,  teniu a la vostra disposició (de forma  senzilla i gratuita), un recull d'algunes d'elles.

El mecanisme per obtenir-les és ben senzill. Només cal que entreu a la secció de partitures del tipus d'obra que cerqueu, i que cliqueu sobre l'obra desitjda, per baixar-ne una versió en format PDF. Aquest format és perfectament compatible amb qualsevol ordinador i sistema operatiu.

Hi trobareu sardanes, gloses, obres simfòniques per a una o dues cobles i, fins i tot arranjaments per a banda simfònica.

Per a més informació sobre l'autor, podeu consultar la pàgina del currículum.

Una cordial salutació.
Jordi Moraleda i Perxachs