Hem

Välkommen till Maskinmontage AB, vi erbjuder hela produktionskedjan från inköp av material till montering av färdig produkt.

Vi är inriktade mot att tillverka avancerade detaljer i mindre serier/stycktillverkning med höga krav på tolerans i svåra material och som ofta kräver både skärande bearbetning, svets och montering.

För att skriva det på enkel svenska. Vi tillverkar prototyper. Vi bygger företrädesvis i rostfritt men bearbetar/svetsar givetvis andra material om så önskas. Vi hjälper till från början till slut i projekten.

Produktion
Vi har en maskinpark som klarar av de flesta förekommande material.
Dagligdags stångas vi med att svarva, borra, fräsa samt svetsa i främst rostfria och varmhållfasta material. Men vi arbetar självklart även i t.ex. Stål, gjutgods, rostfritt, inconel, mässing, koppar, aluminium samt plaster.

Vi har både manuella och cnc maskiner samt svetsar med en287-1

GMP underhåll
Vi har lång erfarenhet av underhållsarbete och specialtillverkning åt läkemedelsindustrin och är väl bekanta med arbete i GMP miljö.

Övrigt underhåll
Vi utför det mesta inom reparation och underhåll som faller inom ramen för mekaniskt verkstadsarbete/ mekanisk-teknisk service.