Hem

Välkommen till Maskinmontage AB, en mindre mekanisk verkstad som erbjuder hela produktionskedjan från inköp av material till montering av färdig produkt.

Vi är inriktade mot att tillverka avancerade detaljer i mindre serier/stycktillverkning med höga krav på tolerans och kvalitet och som ofta kräver både skärande bearbetning samt svets och ev. montering.

För att skriva det på enkel svenska. Vi tillverkar prototyper. Vi bygger företrädesvis i rostfritt men bearbetar/svetsar givetvis andra material om så önskas . Vi kan bygga det mesta. Vi kan ofta hjälpa till från början till slut i ett projekt. Vi har mångårig erfarenhet. Det är sällan vi anser projekt vara för stora eller för små att lösa.


Produktion
Vi har en maskinpark som klarar av de flesta förekommande material.
Dagligdags stångas vi med att svarva, borra, fräsa samt svetsa i främst rostfria och varmhållfasta material. Men vi arbetar självklart även i t.ex. Stål, gjutgods, rostfritt, inconel, mässing, koppar, aluminium samt plaster.

Vi har både manuella och cnc maskiner samt godkänd svetsarprövning.

GMP underhåll
Vi har lång erfarenhet av underhållsarbete och specialtillverkning åt läkemedelsindustrin och är väl bekanta med arbete i GMP miljö.

Övrigt underhåll
Vi utför det mesta inom reparation och underhåll som faller inom ramen för mekaniskt verkstadsarbete/ mekanisk-teknisk service.