Inici

Benvinguts a la meva pàgina!

Sóc Professor Lector al Departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona

Sóc doctor en Ciències Polítiques i Socials (Universitat Pompeu Fabra, 2012). Anteriorment havia sigut investigador postdoctoral Juan de la Cierva-Formación (2015-2016) i Juan de la Cierva-Incorpación (2017-2019) en el Grup de Recerca Democràcia, Eleccions i Ciutadania (DEC) a la Universitat Autònoma de Barcelona, i research fellow a l'Institutions and Political Economy Research Group (IPErG) a la Universitat de Barcelona (UB). 

Les meves principals línies de recerca inclouen el comportament polític i electoral, els partits polítics, els sistemes electorals, el populisme i la psicologia política. També he treballat extensament sobre  processos de descentralització, identitats i preferències territorials.

Actualment lidero dos projectes finançats pel Ministeri de Ciència i Innovació. El projecte REPBIAS, dedicat a entendre com les institucions electorals distorsionen la representació en les democràcies; i el projecte ATTCLIMATE, qu estudia les actituds en relació al canvi climàtic i l'acceptabilitat de polítiques públiques per combatre'l. 


Em pots seguir a Twitter a @mguinjoan 

Pots consultar el meu perfil acadèmic a Google Scholar

Enllaç a la pàgina web dels projectes que lidero actualment: Projecte REPBIAS i Projecte ATTCLIMATE