Inici

Benvinguts a la meva pàgina!

Sóc Professor Agregat a la Facultat de Dret i Ciències Polítiques de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i research fellow a l'Institutions and Political Economy Research Group (IPErG) a la Universitat de Barcelona (UB).

Sóc doctor en Ciències Polítiques i Socials (Universitat Pompeu Fabra, 2012). Anteriorment he sigut investigador postdoctoral Juan de la Cierva-Formación (2015-2016) i Juan de la Cierva-Incorpación (2017-2019) en el Grup de Recerca Democràcia, Eleccions i Ciutadania (DEC) a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les meves principals línies de recerca inclouen el comportament polític i electoral, els partits polítics, els sistemes electorals, el populisme i la psicologia política. També he treballat extensament sobre processos de descentralització, identitats i preferències territorials, fent especial èmfasi en el cas de Catalunya.

He estat investigador doctoral convidat a la Université de Montréal i a la Universität Mannheim, així com també investigador convidat postdoctoral a la University of Western Ontario i la University of Copenhagen.

Juntament amb en Toni Rodon i en Marc Sanjaume disposem d'un bloc en ciència política, El Pati Descobert, i des de març de 2022 som els editors del programa de divulgació científica La Segona Volta, que es publica cada dimarts altern a Catalunya Ràdio.

Twitter: @mguinjoan | @elpatidescobert

Google Scholar | Publons | ORCID