Inici

Benvinguts a la meva pàgina!

Sóc investigador en el Institutions and Political Economy Research Group (IPErG) a la Universitat de Barcelona, dirigit pel Dr. Carles Boix (Princeton University).

Sóc doctor en Ciències Polítiques i Socials (Universitat Pompeu Fabra, 2012). Anteriorment he sigut investigador postdoctoral Juan de la Cierva-Formación (2015-2016) i Juan de la Cierva-Incorpación (2017-2019) en el Grup de Recerca Democràcia, Eleccions i Ciutadania (DEC) a la Universitat Autònoma de Barcelona, i vaig treballar per el projecte Making Electoral Democracy Work al departament de Ciències Polítiques i Socials a la UPF.

Les meves principals línies de recerca inclouen el comportament polític i electoral, els partits polítics, els sistemes electorals, el populisme i la psicologia política. També he treballat extensament sobre processos de descentralització, identitats i preferències territorials, fent especial èmfasi en el cas de Catalunya. Els meus articles han aparegut en revistes com European Journal of Politcal Research, European Political Science Review, Political Geography, Political Psychology, Public Opinion Quarterly o Publius, i la meva tesi doctoral va ser publicada per Routledge.

He estat investigador doctoral concidat a la Université de Montréal i a la Universität Mannheim, així com també investigador convidat postdoctoral a la University of Western Ontario i la University of Copenhagen.