Nieuws‎ > ‎

Nieuwsbrief - April 2016

Geplaatst 27 mrt. 2016 08:40 door Mantgumer Tennisclub
Logo Mantgumer Tenniskids:

Speciaal voor de kids van de Mantgumer Tennisclub heeft Wybo Smids van Studio Smids een prachtig nieuw logo ontworpen. Het nieuwe logo zal op 2 April voor het eerst te zien zijn op de ruggen van de Tenniskids tijdens onze jeugdsponsoractiviteit in de Poiesz Mantgum. Komen jullie allemaal een kijkje nemen? En neem dan je sponsormunten mee. We kunnen er nog wel een paar gebruiken. 

Start Tennisseizoen vanaf maandag 4 April.

Een grote groep vrijwilligers heeft de afgelopen 3 weken hard gewerkt om de banen in orde te maken. Dit gaat niet vanzelf en we willen alle vrijwilligers daarom hartelijk bedanken. Op maandag 4 april start ons tennisseizoen. Tennislessen

Vanaf 4 april zal onze vaste trainer Ate de Jong wekelijks op maandag en donderdag tennislessen verzorgen aan verschillende lesgroepen met lessers in alle niveaus en alle leeftijden. Denk je nou: "Ik wil het ook wel eens proberen" ? Neem dan gerust contact op met onze trainer 06-19844738 of mail naar tennismantgum@gmail.com.

Interne competitie 12+

Ook dit seizoen spelen we weer een interne jeugdcompetitie voor jeugdleden die op het voortgezet onderwijs zitten. Lekker tennissen met en tegen je clubgenoten, waarmee je ongedwongen wat wedstrijdervaring op kunt doen. 

Spelregels : 
  • Er wordt gespeeld op zaterdagen van 16:00 – 17:30. Een wedstrijd duurt 1,5 uur inclusief inspelen. 
  • Er worden enkelwedstrijden gespeeld, maar in overleg mag er gerust worden gedubbeld.
  • Er wordt een gewone puntentelling gebruikt, dus spelen om 2 gewonnen sets. Bij 6-6 wordt een tie-break gespeeld. 
  • Als de wedstrijd niet uit is om 17:30 uur kan ervoor gekozen worden de wedstrijd uit te spelen of te stoppen . 
  • Wanneer je een keer niet kunt, neem je zelf contact op met je tegenstander om een ander moment te plannen. Dit mag ieder moment van de week zijn. 
  • Voor doorgeven eindstanden en vragen: Laura Koopmans, mail: tennismantgum@gmail.com of liever nog what’s app (06-53554481) 
Competitie

We hebben dit seizoen 3 competitieteams. Twee herenteams die een dubbelcompetitie spelen op de woensdagavond en een mix-dubbelteam dat wedstrijden speelt op zaterdag. In een volle competitieronde worden 7 wedstrijden gespeeld. De helft ervan thuis en de andere helft uit. Ben je geïnteresseerd om zelf competitie te spelen?  Laat dit dan weten. 

Poeisz-Sponsoractie

Ook dit jaar mochten de TennisKids weer deelnemen aan de jeugdsponsoractie. Door het sparen van munten die verkregen worden bij de boodschappen in de Poiesz, kan de club sponsorgeld inzamelen. De cheque met het uiteindelijke sponsorbedrag wordt uitgereikt tijdens het sponsorgala op 15 April. Tenniskids die meehelpen met de jeugdsponsoractiviteit op 2 April mogen mee naar het grote feest waar Monique Smit en Tim Douwsma aanwezig zullen zijn en samen zullen zingen. Ook komt er ieder jaar een bekende Nederlandse zanger of zangeres. Wie dit zal zijn, is nog een verrassing.
Het sponsorbedrag zal ten goede komen aan het jeugdtennis.

Comments