Tervetuloa Määrlammin Suojelu ry:n sivuille!

Määrlammi sijaitsee Tammelan kunnassa Lounais-Hämeessä, kulttuurimaisemassa Saaren kansanpuiston läheisyydessä. Järven pinta-ala on noin 21 ha. Kirkasvetisen järven keskimääräinen syvyys on 7-10 metriä ja syvimmät paikat jopa 20 metriä. Määrlammi tarjoaa alueen asukkaille ja mökkiläisille virkistystä, luontoelämyksiä ja mahdollisuutta rauhoittua suomalaisen maiseman ääreen. Järvi on monien lintujen pesimäjärvi, muun muassa isokoskelot ja kuikat ovat valinneet järven jokavuotiseksi pesimäalueekseen. 

Järven hyvinvointi on ranta-asukkaiden ja mökkiläisten sydämen asia ja sitä varten perustettiin Määrlammin Suojelu ry. vuonna 2008. Yhdistyksen tarkoituksena on Määrlammin alueen vesistön ja sen toimintaympäristön vesiensuojelun edistäminen.

Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä muiden järviensuojeluyhdistysten kanssa. 

Näiltä sivuilta sekä jäsenemme, sidosryhmämme että järvemme asioista kiinnostuneet saavat ajankohtaista tietoa yhdistyksen asioista.

Järvitutkimus 2018

 

Uusimmat ilmoitukset

  • Järvitutkimuksen tulokset 2018 tehdyn järvitutkimuksen tulokset ovat valmistuneet ja ne ovat luettavissa etusivun linkistä.
    Lähettänyt 24.2.2019 klo 10.27 Maarlammi yhdistys
  • Haja-asutusalueella sijaitsevan kiinteistön jätevesien käsittely Uusimman "jätevesilain" siirtymäaika päättyy syksyllä 2019, jolloin tarvittavien toimenpiteiden tulee olla toteutettu. Toivottavasti kaikkien suunnitelmat ovat hyvällä mallilla tai jo toteutettu. Ympäristöministeriön julkaisu aiheesta löytyy täältä; https://bit.ly/2PjXL9N ...
    Lähettänyt 27.8.2018 klo 23.28 Maarlammi yhdistys
Näytetään ilmoitukset 1 - 2/39. Näytä lisää »

Maarlammi kartalla


ć
Outi Vahtila,
28.9.2011 klo 0.23
Comments