Hovedside2014

18. oktober

Rekorddeltakelse i Hytteplanmila

Med over 1800 forhåndspåmeldte var det litt av en folkemengde som møtte på Svensrudmoen lørdag ettermiddag. Lave temperaturer og regn klarte ikke å legge noen demper på folkefesten i 10 års jubileet. Vi bøyer oss i støvet for den innsatsen som Hytteplan legger ned i forbindelse med løpet. I år har ikke Luke The Drifter's Running Team vært veldig godt representert i de lokale mosjonsløpene. Fint da at det var en gjeng som stilte til start denne dagen - det skulle egentlig bare mangle!

Ikke uventet var det El Presidente som kom i mål først av våre, han kom inn til sterke 37:48. Tore Bårnås har flere gode løp i år, og med 39:09 satte han personlig rekord. Nettredaktøren kom inn til 42:12, og er fornøyd med det. Unni Skøien liker gjerne å løpe atskillig lengre enn 10 kilometer, 44:57 ble sluttiden hennes, men hadde det vært en runde til hadde sikkert den gått enda fortere. Kjersti Dalby Bårnås gjennomførte også mila, men i klassen uten tid.

Plasseringsmessig var det Guro Bråten som var vår beste. Hun kom inn til en 2. plass av 12 løpere i klasse 12-13. Kjempebra! Hun løper riktignok for håndballklubben, men er sterkt inne i Luke The Drifter's Running Team gjennom opphavet....

27.september

El Presidente i god fart selv i en alder av 50

Lørdag 27. september var det klart for tradisjonsrike Eggemomila. El Presidente rundet 50 bare dager før og det var knyttet spenning til om dette kunne komme til å innvirke på farten. Men, med 39:37 og en 16. plass på 10 kilometeren kan det synes om om formen fortsatt er inntakt. Også Odd Rune Olsen fra Luke The Drifter´s Running Team deltok, han løp på 44:09 og ble nummer 29 av de 73 startende i denne klassen. Bra!

20. september

Tore Bårnås løp Halvmaraton i Oslo

Vår mann, Tore Bårnås, var blant de mange tusen som løp en av distansene i forbindelse med Oslo Maraton. Han løp en svært bra halvmaraton og kom inn til 1:31:53. En meget god tid! Plasseringen var jo også litt stilig, nr. 600..

31. august

El Presidente nummer 6 i Hovsengaløpet

Hovsengaløpet ble arrangert for første gang søndag 31. august. Løpet ble arrangert av Hovsengas venner. I følge flere av de vel 60 løperne var det en flott og rask løype, riktignok med en litt tung bakke opp fra selve enga. Fra Luke The Drifter's Running Team stilte kun Presidenten. Han gjorde imidlertid sine saker svært bra og ble nummer 6 totalt. Tida ble 15:44 på den 4,5 km lange løypa. Arrangørene har imidlertid klart å plassert vår mann i klasse 60 - 64, riktignok runder han snart 50, men det er da litt igjen til 60. Vi kan også noter enda en ny måte å skrive navnet våres på, Look the drifters running team. Det var forresten Richard Larsson og Ingeborg Dahl som vant. Klikk på bildet for flere bilder.Resultater

16. august

Klasseseier til Unni Skøien i maraton og 13. plass til stafettlaget.

Les mer her

14. august

Klare for Ringeriksmaraton

Ringeriksmaraton arrangeres for 20. gang lørdag 16. august. Luke The Drifter's Running Team stiller med lag for 15. året på rad. Årets lag er en fin blanding av gamle travere og unge talenter. Målsettingen er 3:15. Som vanlig stiller vi med bilde av Hank på startnummeret, men i år har vi også med oss Alf Prøysen på reisen fra Hole til Jevnaker. Vi ønsker alle andre løpere og arrangører lykke til med årets jubileumsløp!

9. august

Hytteplantesten med flere Lukere på startstreken

Med en uke igjen til Ringeriksmaraton er Hytteplantesten en god fartsgjennomføring. Hytteplan startet dette løpet som et reint uttakningsløp for sine løpere, men i flere år har dette nå vært åpent for alle til å teste formen. 4 av medlemmene i LTDRT gjorde nettopp det - og de fikk etter det vi kan forstå gode svar. Vår president løp i mål til en 2. plass i klasse 50-54 og ble nummer 32 totalt med tiden 18:07. Tore Bårnås løp meget bra en uke før han skal klatre Skåla opp. 18:56 ble tiden og det holdt til 6 plass i klasse 40-44, totalt nummer 54. Vi skulle gjerne hatt deg på stafettlaget, Tore - men lykke til i motbakkene! Odd Rune Olsen kom rett fra Hellas og inn til 20:34, noe som er meget bra. Snart tilbake i gammel superform, Odd Rune! Det ble denne gangen 9. plass i klasse 45-49 og 94. plass totalt. Aslak Henriksen (bilde) kom inn til en 17. plass i klasse 45-49 og totalt en 126. plass. Like etter løpet var han fornøyd med 22:05, men sa også at han gjerne skulle vært under 22. Likevel, alt i alt meget bra!

23.juli

Laget til Ringeriksmaraton

Tradisjonen tro stiller Luke The Drifter's Running Team The Drifter´s Running Team også i 2014 lag i Ringeriksmaraton. Vår sjef tipper at sluttiden blir 3:15.32. Disse løper i år:

Gave til Hvalsmoen Transittmottak

Overskuddet fra årets Hank Williams Minneløp skulle som kjent i år gå til Hvalsmoen Transittmottak. Mandag 7. juli var tre av medlemmene fra Luke The Drifter´s Running Team på besøk på mottaket og hadde med seg diverse treningsutstyr. Vi fikk en fin mottakelse av både ansatte og beboere. Alle var glade for utstyret som vi hadde kjøpt inn fra G-sport. Det var fotballer, basketballer, volleyballer, badmintonsett, slåballutstyr, skateboards, boccia og selvfølgelig flere joggesko. Vi håper at dette vil være med på å skape aktivitet og glede på mottaket.

28. juni

Nordmarka Halvmaraton

Det var 5 års jubileum for Nordmarka Halvmaraton i år. Den beste gaven var kanskje ny deltakerrekord. 270 løp de til dels tøffe 21 kilometrene. Heldigvis ble det ikke noe av uværet som meterologene snakket om på forhånd, det var nærmest perfekte løpsforhold - etter målgang var det likevel godt å få på seg noe tørt, for lave temperaturer kombinert med vind gjorde at premieutdelingene faktisk ble en kald affære. Fra Luke The Drifter's Running Team var nettredaktøren eneste deltaker. Dårlige knær og lite konkurransedeltaking var ikke med på å løfte selvtilliten før start. I tillegg er man kommet i klasse 50-54. Det skulle imidlertid vise seg å bli en fin tur, 1:38:45 er man fornøyd med! 5. plass i klassen.Takk til arrangørene for et flott løp! Og, på nok et lokalt løp legger vi merke til at Hytteplan og Jon Anders Kvisgaard er tungt inne på flere måter. Imponerende!

Les mye mer og se bilder på siden til Ringsport.

21. juni

Øyangen Rundt

Tradisjonsrike Øyangen Rundt ble arrangert 21. juni. I år var det flotte forhold, både temperaturmessig og nedbørsmessig. Ofte er det veldig bløtt i deler av løypa, men i år var det ganske så bra. Så ble det også løpt veldig fort, vinnertiden til Tom Erik Lukkedal på 47:27 er rett og slett imponerende. Luke The Drifter's Running Team The Drifter´s Running Team var dessverre bare representert med en løper denne gangen, nemlig Tore Bråten Bårnås. Han løp imidlertid veldig bra og kom inn på tiden 1:00:50.

Til helga er det Nordmarka Halvmaraton med start og mål ved Damtjern. Vi satser på flere deltakere der....

373 løp Hank Williams Minneløp 2014Med ca. 250 som rekord fra før av, ble det en solid deltakerrekord i år når hele 373 stilte til start. Se mer om løpet på minneløpsiden.

Göteborgsvarvet

Vår President brukte nasjonaldagen til å løpe halvmaraton i Göteborg. Han var der sammen med flere løpere fra Hytteplan. Med de fleste treningsturene på Kilemoen var han nok litt spent når det dreide seg om asfaltløping. Det ser likevel ut til å ha fungert veldig bra. Sluttiden ble på 1:22:56 og kom med det på 292. plass. Med tanke på at det er med flere tusen så er dette veldig imponerende. Ser også på resultatistene at han var raskeste løper i den gruppa han reiste sammen med. Vi gratulerer!

Schjongsfemmern

Schjongsfemmern ble en stor suksess for arrangørene, flott vær, mange deltakere og dyktige arrangører var med på å skape løpsfest i Schjongslunden. Luke The Drifter's Running Team gratulerer arrangørene med vel gjennomført.

Selv hadde vi med tre løpere. El Presidente er i storslag før halvmaraton i Gøteborg, han vant klasse Menn 50-54 med klar margin, tida ble 17:45. I samme klasse løp en småforkjøla nettredaktør inn til en 6. plass med 20:57. Vår mann Aslak Henriksen fikk like godt en egen klasse kalt m45-50, og dermed løp han inn til klasseseier med 21:51. Han skulle nok vært i klasse Menn 45-49, men seier er seier!

El Presidente vant klasse 50-54 under Schjongsfemmern 2014

Hank William Minneløp

Løypa til Hank Williams Minneløp er nå merket med oransje spray på bakken og med noen bånd. Det er viktig å merke seg at de første og siste 700 meterne er identiske - den ene veien ut og den andre inn.

Jambalayaløpet

41 løpere deltok i Jambalayaløpet 1. mai. Se mer om løpet ved å klikke på fanen over.