Tervetuloa Kokko-Poikien kotisivuille! Olemme Kokkolassa toimiva partiolippukunta.

Kokko-pojan tunnistat ensimmäisenä mitä tyylikkäimmästä mustakeltaisesta huivista.

 Kokko-poika myös syö paljon ja hartaasti, nauttii tekemisestä ja aiheuttaa unohtamattomia kokemuksia ympäristönsä ihmisille.

Partiotoiminnan tarkoituksena on kasvattaa lapsia ja nuoria ottamaan vastuuta itsestään ja ympäristöstään, antaa erilaisia elämäntaitoja, opettaa kunnioittamaan luontoa ja kehittämään itseään. Tätä toteutetaan yhdessä tekemällä sisällä ja ulkona, erilaisten tapahtumien, leirien ja retkien muodossa, sekä viikoittaisten kokoontumisten aikana.

90-vuotisjuhla 25.11.2017


Tervetuloa Kokko-Poikien kanssa juhlimaan 90-vuotiasta yhdistystämme!

Sytytämme suuren juhlakokon lauantaina 25.11. klo 15 Kokkolan Valkohiedalla. Luvassa on pieni kädentaitotehtävä, entisten Kokko-Poikien puheenvuoro, lippukunnanjohtajan puheenvuoro, yhteisleikkejä ja tietovisa.

Tarjolla on kuumaa mehua ja kahvia, sekä pientä makeaa. Juhlapaikalla voi myös paistaa omia makkaroita ym.

Varustus: jouluvalot (patterikäyttöiset), istuinalusta, ulkoilukengät, oma muki, partiohuivi jos olet partiolainen, polttopuu kokkoon ja sään mukainen vaatetus. 

Olet vapaa levittämään kutsua vanhojen partiokavereidesi keskuudessa. Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumisia sähköpostilla satu.soppa@gmail.com 20.11. mennessä.

Juhlista voit ostaa partiolaisten adventtikalentereita, käteismaksu 7€. Haaveenamme on lippukunnan majan muuttaminen talviretkeilykelpoiseksi. Muistamiset kämpän kunnostusta varten otetaan kiittäen vastaan tilille FI93 5162 4540 0119 83.