Junior Robinson (37/3/10 syöttöä) johdatti Kipinän selkeään voittoon toisen lohkon kärkijoukkueesta. ESA HAPPONEN

Kipinä jatkoi voittokulkuaan

Miia Sulakoski12.12.2021Lähde: Sisä-Suomen lehti
Kun I-divisioona B:n A- ja B-lohkon kärkijoukkueet Koiviston Kipinä ja Team Pajulahti kohtasivat lauantaina Liikuntatalolla, odotettavissa oli tiukka taistelu sarjapisteistä.
Kotijoukkue otti kuitenkin nopeasti ottelun hallintaansa, ja kasvatti jo avausneljänneksellä eron yli 10 pisteen. Toisen neljänneksen alussa ero tuplaantui, ja puoliajalla Kipinä johti ottelua jo 28 pisteellä.
Lahtelaisten hyvästä kolmannesta jaksosta huolimatta isännät eivät nostaneet jalkaa kaasulta. Kipinälle lopulta voitto ottelusta selkein lukemin 108-74.
Ennen joulutaukoa Kipinä hakee vielä voittoputkensa venyttämistä kuuteen Kaarinassa Ura Basketin vieraana tulevana lauantaina.
Kipinä Basket – Team Pajulahti 108-74 (30-18, 30-14, 21-27, 27-15)
Kipinä: Junior Robinson 37/3/10 syöttöä, Chris Wray 18/17, Jarmo Uecker 2/4, Oskari Savolainen 12/2, Tatu Koivunen 2/3, Juuso Mäntymaa 9/0, Eeti Varis 2/3, Jari Mäntymaa 5/0, Sami Mäntymaa 21/2.