Ar`Mond Davis hääri tehomiehenä Kipinän jatkoaika voitossa

Koiviston Kipinä saalisti miesten Divari A:ssa kolmannen voittonsa, tällä kertaa jatkoajan jälkeen. Kipinä kaatoi kotonaan Raiders Basketin 100–93. Avausjaksolla Kipinä karkasi parhaimmillaan 19 pisteen johtoon. Kotijoukkueen vaihtojen myötä Raiders pääsi peliin mukaan. Etumatka kaventui puoliajalle mennessä pisteiksi 47-38.

Kolmannella ja neljännellä jaksolla piste-ero vaihteli muutamassa pisteessä puolin ja toisin, varsinainen peliaika päättyi tasan, kun Brian Cameron tasoitti vapaaheitoilla pisteiksi 85-85.

Jatkoajalla kotiyleisön kannustamana Kipinä heitti tarvittavat pisteen ottelun voittoon.

Palkittu Chris Paul oli hyvässä vedossa ja pelasi kauden parhaan pelinsä merkkauttaessaan 19 pistettä ja 12 levypalloa. Tänään vapaaheitoista osui puolet, kolme kuudesta. Joukkuetoveri Brian Cameronille merkittiin 20 pistettä, seitsemän levypalloa, viisi riistoa ja kymmenen koriin johtavaa syöttöä, joskin myös seitsemän menetystä.

Jälleen kerran Kipinän vahvuus oli sen leveys. Peräti neljä pelaajaa kotijoukkueesta ylsi kaksinumeroisille pisteille. Ar`Mond Davis (34/11) huudatti faneja onnistuneilla kolmen pisteen suorituksillaan, viisi yhdeksästä yrityksestä sisään.

Raidersin tilastoykkönen oli Semi Saari, 24 pistettä, kolme levypalloa ja viisi syöttöä. Kokenut maajoukkueessakin pelannut Matias Ojala kirjautti 11 pistettä ja 12 levypalloa.

Kipinä Basket - Raiders Basket 100-93 (28-16, 19-22, 16-23, 22-24, 15-8)

Kipinä: Jimi Romppanen 0/0, Chris Paul 19/12, Brian Cameron 20/7, 10 syöttöä, Ville Pyykkönen 6/3, Sami Salmenkivi 2/6, Oskari Savolainen 0/0, Tatu Koivunen 2/0, Eeti Varis 6/3, Ar`Mond Davis 34/11, Ville Virtaharju 11/8.