Tervetuloa Kipinän sivulle!

http://www.vauhti.fi/
Lähde: KOTIKYLÄNI KOIVISTO Urpo Sparf. Yli 70 vuotta vanhan seuran menestyneimmät urheilijat ovat olleet Jorma Kinnunen, Raimo Koivu ja Pentti Rummakko. Raimo Koivu on paljasjalkainen koivistolainen. Raimo Koivu sai palkintosijoja koululaisten hiihdoista ja 60 metrin juoksusta, piiritason nuorten korkeushypyistä, 110 metrin aidoista ja kiekonheitosta, aikuisten korkeus- ja pituushypyistä sekä 10-ottelusta ja aitajuoksusta. Hän edusti Äänekosken Urheilijoita ja vuodesta 1957 Riihimäen Kiskoa.

Kylällä oli jatkuvasti hyviä nuoria urheilijoita. Paavo Tourunen heitti 1954 keihästä 71,25 ja sijoittui Kalevan kisoissakin kolmanneksi. Eero Tourunen voitti Keski-Suomen nuorten piirinmestaruuksia, samoin Pauli Akselin kiekonheitossa ja Tapio Hirvinen miesten keihäänheitossa sekä Juho Kuhno kymmenottelussa. Sakari Flinkman heitti miesten keihästä 66 metriä jo nuorten sarjassa, oli maakuntajoukkueessa ja sai viisi heittolajien mestaruutta Keski-Suomen piirissä. Hilkka Kumpu toi ammattikoulujen SM-voiton pituushypyssä 1969 ja seuraavana vuonna hopeaa viestihiihdossa. Hilkka oli samalla tuomassa hiihdon joukkuevoittoa Äänekoskelle. Hän sai Keski-Suomen piirin A-tyttöjen voiton keihäänheitossa 1970 ja saman lajin naisten mestaruuden 1975.

Marko Mustosella on useita Keski-Suomen piirin mestaruusmitaleita hiihtokilpailuista. Kipinän kolmikko Janne Kautto, Tommi Kuronen ja Marko Mustonen, hiihti 20-vuotisten 3x10 kilometrin SM-viestissä seitsemänneksi 1993. Seuran historia...

Kuva: SSL / Heli Hyttinen

Mestaruuskisat alkoivat Jami ja Kimmo Kinnusen vetämällä keihäskoululla. Aluksi miehet kertoilivat taustoistaan ja Kimmo tokaisi että joskus on tullut voitettua maailmanmestaruus keihäässä. Siinä lasten suut hieman venähtivät ja ihmetystä oli kerrakseen. Sitten päästiin tositoimiin ja keihäät alkoivat sinkoilla taivaalle. Lue lisää...

Veikkaus TUE sauraasi...

Pelaamalla veikkauspelisi sivujemme kautta tuet seuramme toimintaa ja samalla voit katsoa ajankohtaiset uutiset sivuiltamme.
Seuramme on mukana VALOn (Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry) ja Veikkauksen yhteistyössä, jolla sinä voit suoraan tukea seuramme toimintaa. 
Pelaamalla seuramme sivujen kautta saat voittosi suoraan pelitilillesi ja pystyt seuraamaan omaa pelaamistasi.Samalla tuet seuramme toimintaa. Seuramme saa verkkokumppanuudesta palkkion, joka perustuu seuramme sivuston kautta tapahtuneeseen Veikkauksen pelien pelaamiseen. 
(Veikkauksen pelien alaikäraja on 18 v)

https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=710720


 


Uusimmat ilmoitukset ja tapahtumat...

  • Heikkilän laavulla makkara maistui: Ruskaretki Heikkilän laavulle kauniissa syyssäässä houkutteli noin 25 kävelijää. Kuvat: Pirkko Aksela
    Lähettänyt 24.9.2017 klo 8.56 Koiviston Kipinä
  • ÄÄNEMÄKI RUN 2017 - polkujuoksukilpailu: ÄÄNEMÄKI RUN 2017 - polkujuoksukilpailuÄänemäki Run 2017 on järjestyksessään toinen polkujuoksukilpailu, joka järjestetään Äänemäen laskettelurinteellä.Miehet 8 km1) Marko Niskanen 00:37:04 7) 208 Tarmo Hyttinen Kipinä 00 ...
    Lähettänyt 24.9.2017 klo 8.35 Koiviston Kipinä
  • KESÄKAHVILAN PÄÄTTÄJÄISET: Tapani Kiminkinen vieraili kesäkahvilan päättäjäisissä. Noin 50 kuulijaa oli tullut kuulemaan maalaislääkärin värikästä esiintymistä. Kipinä kiitti kesäkahvilan emäntää Pirkko Akselaa.
    Lähettänyt 21.9.2017 klo 12.31 Koiviston Kipinä
Näytetään ilmoitukset 1 - 3/10. Näytä lisää »