Kerstbomen actie 2018


WEGENS SUCCES IS DE KERSTBOMEN ACTIE VERLENGT TOT EN MET WOENSDAG 5 DECEMBER!
 
Welkom op de bestel site van de Kerstbomen actie!


Wij zijn Scoutinggroep Macdonald. Een hechte scouting groep met een goeie sfeer. Ieder jaar gaan wij met onze leden zelf kerstbomen zagen. Die verkopen wij aan alle geïnteresseerden. De bomen worden zaterdag 8 december gezaagd en die kunt u dezelfde avond of de dag erna nog ophalen. Uw boom is dus super vers! En dat niet alleen, want als u bij ons een kerstboom koopt gaat de opbrengst hiervan naar onze groep zodat wij er weer dingen van kunnen doen zoals: nieuw spel materiaal, het onderhouden van de boten en van ons clubhuis. Een kerstboom met kerstgedachte dus!  

U kunt kiezen uit de volgende kerstbomen:

  Kleine Boom
< 1,50 m
Grote Boom 
1,50 - 1,80 m
 Extra Grote Boom
> 2,00 m
 De Fijn Spar € 15,00 euro

 € 20,00 euro € 25,00 euro
 De Servische Spar € 20,00 euro  € 25,00 euro € 30,00 euro
 De Nordmann € 30,00 euro

 € 35,00 euro € 40,00 euro

 Virtuele kerstboom

 Eigen keus vanaf € 5,00 euro
 Thuisbrengservice

 € 10,00 euro

Soorten
Dit jaar hebben we een nieuwe kweker die hele mooie bomen heeft. Daarom hebben we dit jaar niet alleen de Fijn Spar en de Servische Spar maar ook de populaire Nordmann

Virtuele kerstboom
Heeft u geen zin in het gedoe van een kerstboom dit jaar? Dan hebben we speciaal voor u de virtuele kerstboom! Geen naalden, versieringen en het sjouwen. U mag zelf de prijs hiervoor bepalen en dan zenden wij u via email uw versierde kerstboom toe. U kunt hem zelfs volgend jaar opnieuw gebruiken! 

Thuisbrengservice
Ook nieuw is de thuisbrengservice dit jaar. Woont u op een afstand van 5 km van ons clubhuis vandaan, Daal en Bergselaan 5. Dan bezorgen wij op zondag 9 december voor € 10,00 euro uw kerstboom thuis! We nemen meerdere kerstbomen mee zodat u de mogelijkheid heeft om te kiezen. Als u verder woont dan 5 km kan dit altijd in overleg!

Ophalen
De bestelde bomen kunnen opgehaald worden op ons clubhuis, Daal en Bergselaan 5, op zaterdag 8 december tussen 19:00 en 21:00 uur of zondag 9 december tussen 13.00 en 17.00 uur. 

Bestellen
U kunt de bomen bestellen tot en met woensdag 5 december via een mail naar kerstbomen@macdonaldgroep.nl
Of via de volgende link via de website Bestellen