Jäseneksi

Keravan venekerho ottaa uusia jäseniä ympäri vuoden. Jäsenyyden myöntämisen edellytyksenä on, että henkilö asuu (on kirjoilla) Keravalla.

Jäsenhakemus

Tulosta jäsenhakemus (pdf) ja postita se täytettynä Kerhon postiosoitteeseen tai sähköpostitse info@keve.fi. Mikäli haet myös venepaikkaa niin voit lähettää samalla venepaikkahakemuksen (pdf). Venekerhon hallitus käsittelee jäsenhakemukset mahdollisimman ripeästi.

Postiosoite

Keravan venekerho Ry

Urputie 10

04260 KERAVA

Yhteydenotto sähköpostitse: info@keve.fi

Maksut

Keravan Venekerhon jäsen veneilee edullisesti. Tämä perustuu jäsenistön aktiiviseen ja mittavaan talkoopanokseen.

  • liittymismaksu 170 E
  • jasenmaksu 50 E/vuosi
  • venepaikkamaksut 90-230 E/vuosi - riippuen paikan leveydestä ja sijainnista
  • telakointimaksu 60 €/telakointikausi

(maksut vahvistetaan vuosittain syyskokouksessa)

Muuta

Venepaikan voi saada ainoastaan Kerhon jäsen. Kerhomme edellyttää että rekisteröintivelvoitteen alaiset veneet katsastetaan vuosittain ja että kaikki veneet ovat vakuutettuja. Venepaikat jaetaan halukkaille jäsenille liittymisjärjestyksessä sitä mukaa kun sopivia paikkoja vapautuu. Jäsenellä voi olla ainoastaan yksi venepaikka kerrallaan. Mikäli jäsen muuttaa pois Keravalta, joutuu hän luopumaan venepaikasta kuluvan purjehduskauden jälkeen.

Tällä hetkellä venepaikoissa on pientä jonoa. Yleensä kaikille edellisen vuoden aikana jäseneksi liittyneille on järjestynyt paikka seuraavalle purjehduskaudelle.

Kannatusjäsen

Kerho ottaa myös ns. kannatusjäseniä. Tällöin liittymismaksua ei peritä ja jäsenmaksu on 20 E / vuosi. Kannatusjäsenellä ei ole oikeutta venepaikkaan eikä äänioikeutta kerhon kokouksissa. Muuten kannatusjäsen voi osallistua täysipainoisesti kerhon toimintaan. Kannatusjäsenen ei tarvitse asua Keravalla.

Yhteisökannatusjäsen

Yhteisö joka haluaa osallistua tai tukea kerhon toimintaa voi liittyä yhteisökannatusjäseneksi. Yhteisökannatusjäsenmaksu on 200 E / vuosi.