Keravan Venekerho Ry

Keravan Venekerho Ry on vuonna 1983 perustettu pursiseura. Kuulumme yhteisöjäsenenä Suomen Purjehdus ja Veneily Ry:seen ja Porvoon Meripelastusseuraan. Jäsenistössämme on moottoriveneilijöitä ja purjehtijoita. Harrastamme matka- ja retkiveneilyä sekä kalastusta. Toimintamme painottuu Keravalaisten veneilijöiden harrastusmahdollisuuksien ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Kotisatamamme sijaitsee Porvoossa. Venepaikkoja on noin 80 kpl. Satama soveltuu moottori- ja purjeveneille. Korkeusrajoitetta ei ole ja maksimisyväys on noin 2,5 m. Yli 5t veneille meillä ei välttämättä ole sopivia paikkoja. Satamassa on aisapaikkoja, peräpoijupaikkoja, peräpaalupaikkoja sekä muutama poijupaikka redillä. Laiturien käyntisillat on lukittu. Laiturit on sähköistetty. Huoltolaiturilla on vesiposti. Telakointialue sijaitsee sataman tuntumassa. Venepaikan haltijoilla on oikeus telakointialueen käyttöön. Huoltolaiturin kohdalta voi nostaa ja laskea veneet autonosturilla. Traileriveneille on laskuluiska joka on kaikkien käytettävissä.

Yhteystiedot

Venekerhosta saat tietoa näiltä nettisivuilta. Voit tarvittaessa lähettää sähköpostikyselyn. Uusien jäsenien jäsenhakemukset lähetetään venekerhon postiosoitteeseen.

Postiosoite

Keravan venekerho Ry

Urputie 10

04260 KERAVA

info@keve.fi