Joutsenon Kehtysvammaisten Tuki ry

Yhdistys järjestää jäsenistölle monipuolista harrastustoimintaa, liikunnan, retkinen ja kerhojen muodossa. Toimintavuoden aikana liikumme yhdessä luonnossa, uimme, käymme kuntosalilla ja pelaamme pallopelejä. Jokakesäinen kesäretki, konsertti ja teatterimatkat ovat virkistäviä yhdessäolon kohokohtia

Kevät karkeloissa ohjelmasta vastasi eri harrasteryhmien väki. Oman esityksensä tilaisuuteen oli myös valmistellut ilmaisutaidon ryhmä hienolla esityksellään. Tanssin taustamusiikki on perinteisesti saatu Koivistolaisen Jussin harmonikasta.

Yhdistys järjestää kesäisin Kehitysvam-maisten Tukipiirin yleisurheilukilpailut. Tänä kesänä osallistuneita urheilijoita oli yli kuusi-kymmentä henkilöä.

Kesän 2018 kesän retkemme kohteena oli Punkaharjulla Itä-Suomen kansanopisto.

Meille oli siellä varattu monipuolinen ohjelma, joka sisälsi askartelua, luonotpolkuja, saunomista makkaranpaiston kera. Vierailut Kerimäen kirkossa, Savonlinnassa, Lustossa ja Taidekartanossa olivat hienoja kokemuksia.

Osallistuimme myös Risulahdessa

tanssitilaisuuteen. Ja vientiä oli !!!

Toiminnan mahdollistaa aktiivinen vapaaehtoisten osallistuminen varainhankintaan, toimintaryhmien ohjaamiseen sekä tapahtumien ja retkien järjestämiseen. Joulun ja pääsiäisen myyjäisissä sekä kesäisin torilla.

Vastantekotalkoo kesällä 2018