Joutsenon Kehtysvammaisten Tuki ry

Yhdistys järjestää jäsenistölle monipuolista harrastustoimintaa, liikunnan, retkinen ja kerhojen muodossa. Toimintavuoden aikana liikumme yhdessä luonnossa, uimme, käymme kuntosalilla ja pelaamme pallopelejä. Joka kesäinen kesäretki, konsertti ja teatterimatkat ovat virkistäviä yhdessäolon kohokohtia

Kevätkarkeloissa ohjelmasta vastasi eri harrasteryhmien väki. Oman esityksensä tilaisuuteen oli myös valmistellut ilmaisutaidon ryhmä hienolla esityksellään. Tanssin taustamusiikki on perinteisesti saatu Koivistolaisen Jussin harmonikasta.

Yhdistys järjestää kesäisin Kehitysvammaisten Tukipiirin yleisurheilukilpailut. Tänä kesänä osallistuneita urheilijoita oli yli kuusikymmentä henkilöä.

Kesän 2019 kesän retkemme kohteena oli Lähetysseuran toimintakeskus Orivedellä ja Ähtärin eläinpuisto Pandojen koti.

Meille oli siellä varattu monipuolinen ohjelma, joka sisälsi askartelua, luonotpolkuja, saunomista makkaranpaiston kera.

Osallistuimme myös Risulahdessa

tanssitilaisuuteen. Ja vientiä oli !!!

Toiminnan mahdollistaa aktiivinen vapaaehtoisten osallistuminen varainhankintaan, toimintaryhmien ohjaamiseen sekä tapahtumien ja retkien järjestämiseen. Joulun ja pääsiäisen myyjäisissä sekä kesäisin torilla.

Vastantekotalkoo kesällä 2018