Krótko o OT.TO

Kabaret OT.TO w roku 2022 świętuje piątą rocznicę swoich 30 urodzin. Wszystko zaczęło się w 1987 i do 2001 roku kabaret występował jako kwartet: Ryszard Makowski, Andrzej Piekarczyk, Andrzej Tomanek, Wiesław Tupaczewski.

Od początku XXI wieku funkcjonuje jako tercet.

Andrzej Tomanek i Wiesław Tupaczewski tak definiują filozofię OT.TO – ma być przede wszystkim niezwykła atmosfera, dużo muzyki i pozytywne wibracje. Bez dzielącej Polskę polityki.


"Wg badań Instytutu Zdrowia i Humoru OT.TO ma najwyższy współczynnik poprawy zdrowia spośród wszystkich kabaretów. OT.TO to najlepszy suplement diety, jaki możecie swemu organizmowi zafundować bez recepty."

dyskografia

    • 1992 – Faux-Pas

    • 1992 – Lato z z OT.TO

    • 1993 – Koncert Kabaretu OT.TO z orkiestrą Zbigniewa Górnego

    • 1993 – OT.TO dzieciom

    • 1994 – 50-lecie Kabaretu OT.TO

    • 1995 – Wesele Hamleta

    • 1997 – 7777

    • 1998 – Umciaciarumcia

    • 2000 – Dzieła Wybrane

    • 2002 – Czego.../Los Piernikos

    • 2009 – Od Akordeonu do Zasmażki