IV JORNADES IEEA (2017)

Vídeo de les III JornadesEl seminari d'Educació Ambiental de Castelló us informa de la convocatoria de les IV Jornades d'Intercanvi d'experiències en Educació Ambiental a celebrar en el present curs escolar.

L'objectiu de les Jornades es promoure la participació i fomentar la reflexió i el compromis de la comunitat educativa en tots aquells temes que incideixen en la millora ambiental de la nostra escola  i de la societat, en general.

Les IV Jornades d'IEEA es celebraran el dia 3 de juny al Termet d Vila-real. El centres podran presentar les seues expériences d'educació ambiental que han portat a terme durant el present curs escolar.

L'activitat està organitzada pel Seminari d'Educació Ambiental i compta amb la colaboració de AVEADS, de l'Ajuntament de Vila-real i del CEFIRE.

Us convidem a participar per tal de difondre la important tasca que desde els centres educatius esteu realitzant, vers el medi ambient i en l'educació ambiental.Us animem a seguir treballlant per aconseguir uns centres escolars més sostenibles.