Joonas Väisänen

Apple Professional Learning SpecialistApple Distinguished EducatorLuokanopettajaiPad-asiantuntija____________________________________________

Valmistuin Turun yliopistosta luokanopettajaksi vuonna 2010. Tästä lähtien olen saanut työskennellä erittäin innovatiivisissa ja teknologiapainotteisissa työympäristöissä eri kouluissa Varsinais-Suomessa luokanopettajana ja it-kehittäjänä.

Nykyään toimin luokanopettajana Taimon koulussa Naantalissa. Luokallani on 20 innokasta oppijaa, jokaisella apunaan henkilökohtainen iPad jokapäiväisessä koulutyössä.

Luokanopettajan työni lisäksi koulutan opetushenkilöstöä teknologialla tuettuun oppimiseen, painopisteenä iOS-laitteet.

Minulla on vuosien kokemus it-kouluttajana ja luokanopettajana sekä erittäin laaja kansainvälinen ammatillinen verkosto. Näin pysyn mukana kehityksen uusimmissa tuulissa niin teknisesti kuin pedagogisestikin.

"Laitteilla itsessään ei ole mitään väliä, kunhan ne vain helpottavat oppimista"

Olen työskennellyt iPadien kanssa vuodesta 2011 saakka ja olen todennut Applen teknologian erittäin helppokäyttöiseksi, tehokkaaksi ja innostavaksi oppimisen tukijaksi. Kaikkea ei tietokonelaite voi korvata, mutta parhaassa tapauksessa se helpottaa hyvin monella tapaa oppimista ja opettamista. Piirtoheitinkin on ok, mutta saman lopputuloksen voi toteuttaa huomattavasti helpomminkin. Kannustan ja innostan kaikkia ympärilläni kokeilemaan uudenlaisia ja motivoivia keinoja oppia uutta."Jokainen pystyy luomaan jotakin uutta ja mahtavaa, kunhan tarjolla on luomista innostavat ja helpottavat työkalut"

En ole itse koskaan osannut piirtää - kynällä paperille. Teknologia on helpottanut itseäni ja monia oppilaitani matkan varrella muun muassa tässäkin. Oikeilla teknologisilla ratkaisuilla oppijan kyvyt ja lahjat saadaan esiin, kun luomisesta tehdään hauskaa, helppoa ja innostavaa.

Uusi opetussuunnitelma velvoittaa ja antaa myös uudenlaisia vapauksia. Tässä kohtaa teknologialle avautuu rajattomat mahdollisuudet oppimisen tukijana, innostajana ja motivaattorina. Motivaatio taas on oppimisen edellytys.


Kokemukseni tuoma ammattitaito it-kouluttajana, kehittäjänä ja luokanopettajana sekä Applen sertifikaatit takaavat innostavan ja laadukkaan koulutuksen.

Ota yhteyttä ja tilaa minut kouluttajaksi. Jokainen koulutus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan.

Joonas Väisänen

+358 45 266 0686

Y-tunnus: 2929910-6

joonas@edumentori.fi

Twitter

LinkedIn

Julkaisut:

Keywords:

Apple, Professional learning, Professional development, iPad, iOS, Keynote, Pages, Clips, iMovie, GarageBand, Numbers, iWork, Coding, Curriculum, Everyone Can Create, Everyone Can Code, Paperless classroom, Apple school manager, SchoolWork, MDM, Showbie, Green Screen, Drones in Education, Elementary school, Tynker, Ar, Vr, iCloud, Classroom