Puterea PracticiiDraga prietene,

 

Nu exista intamplari!

 

Si in mod sigur, nu e doar o intamplare ca ai ajuns pe acest site...iata de ce.....

 

Sunt sigur ca ceva mai adanc te-a adus aici.....dorinta de a avea mai mult...dorinta de a face mai mult.......dorinta de a fii mai mult decat ceea ce ai fost pana in prezent in viata ta!

 

Faptul ca acum citesti aceasta pagina, inseamna ca un simtamant interior al tau, te face constient ca exista un decalaj intre unde te aflii acum si unde ti-ai dori cu adevarat sa fii. Bineinteles ca iti doresti sa obtii maximul posibil al celui ce esti si o viata cat mai buna.

Cine nu vrea?

Cunosti deja filmul “Secretul” si cele 3 posibile erori. Daca le-ai citit deja, in continuare iata cateva semne-chei prin care aflii daca ai cumva niste “scurgeri energetice” care au loc si care blocheaza succesul pe care-l poti obtine cu ajutorul “Secretului” , corectat.

 

Daca recunosti vreunul dintre ele, EMOTIONEAZA-TE!

 

Pentru ca esti pe cale sa obtii o strapungere gen  "A-HA!"

 

Confuzie privind CEEA CE doresti sa atragi. Tu nu esti chiar sigur de ceea ce anume iti poti dori. Da, tu doresti bani mai multi, relatii mai bune, dar OARE asta este ceea ce iti doresti sa obtii cu adevarat? Cauti cumva cele pe care Universul (Dumnezeu sau Sinele Superior) stie ca este cel mai bine pentru tine?

 

Teama, Anxietatea, Depresia si Orice alte forme de Rezistenta Inconstienta. Poate ca tu in final vei decide sa manifesti o noua masina sau un iubit nou, sau orice altceva. Dar cumva, pare ca cele dorite se indeparteaza de tine, chiar cand credeai ca faceai progrese. Este ca si cand ceva din tine te trage inapoi.

 

Sentimentul de “Ceva lipseste”. Poate ca ai o idee foarte buna si te simti chiar bine in prima parte. Treaba este ca dincolo de suprafata, exista un sentiment ca ceva nu este chiar in regula. Ceva lipseste. Sentimentul ca tu esti intreg si complet in viata ta de zi cu zi, nu mai este asa de puternic ca inainte.

 

Daca asa se intampla, ghici ce?

 

NU este vina ta......

 

Dar este responsabilitatea ta sa faci ceva in legatura cu asta, si chiar acum! Lasa-ma sa iti explic.....

 

Felul in care “Secretul” a fost prezentat, a plasat prea multa importanta asupra REZULTATELOR si nu indeajuns de mult accentuat asupra a DOUA elemente care sunt cel putin la fel de importante:

 

1.    A te cunoaste pe tine insuti

2.    Sa fii tu insuti

 

Acum este momentul sa pui lucrurile corect....Este timpul ca tu sa descoperi....

 

Cum sa traiesti viata pe care era Menit s-o traiesti!

 

Iti imaginezi ca manifesti dorintele inimii tale, dinspre interior inspre exterior? In loc sa devii obsedat in legatura cu LUCRURILE pe care le doresti in viata, ar fi util sa vezi importanta dezvoltarii, in primul rand, a constientizarii despre cine esti tu, si ce anume ai venit tu aici sa faci!

 
Lasa-ma sa iti explic cum.....

 

Chiar acum, exista o energie vibrationala inalta, care curge prin canalul tau central – si anume – canalul care curge vertical prin centrul trunchiului tau.  Aceasta se numeste “Constienta Energiei tale Centrale”. De ce este asta importanta?

 

Atunci cand te reconectezi cu “energia ta centrala”, vei incepe sa CUNOSTI  care este acel "cel mai inalt si optim" pentru tine. Acest lucru elimina dubiile si confuzia si iti intareste simtul tau despre telul tau aici si acum.

 
Aceasta te va face super-eficient/a in orice vei alege sa faci sau sa atragi, pentru ca vine din centrul celui care esti cu adevarat. Dar acesta este doar primul pas. In continuare, vei descoperi....

 

“Instrumentul Secret” pentru manifestarea dorintelor inimii tale!

 

Odata ce te-ai reconectat la tine insuti/insati....odata ce te cunosti pe tine, si care este cel mai inalt si bun lucru pentru tine.....Urmatorul pas este sa TRAIESTI acel lucru!

 
Asta NU inseamna sa umblii prin viata ta zinica, pretinzand ca visele tale s-au intamplat deja. Nu, asta ar inseamna doar sa traiesti in lumea fanteziei.

 

Tu trebuie sa traiesti asta abordand actiunea potrivita....dar NU actiune in sensul traditional. Nu vorbim despre “a merge pe foc” sau sa te impingi pe tine insuti sa faci ceva “macho” sau orice altceva ca asta. Asta doar te arde si creeaza un ciclu conflictual intern, gen  “impingere-tragere”.

 

NU vorbim nici despre “actiuni inspirate”!

 

Bineinteles ca si tu doresti sa fii inspirat de catre energia centrului tau. Este adevarat ca, in realitate, pentru majoritatea oamenilor, termenul “actiuni inspirate”semnifica ca practic sa nu faci NIMIC (dar suficient de mult pentru a se convinge pe ei insisi de faptul ca sunt seriosi, cand in realitate ei stau pe loc).

 

Imi pare rau pentru duritatea celor spuse, dar acesta este Adevarul!

 

 Stii ce se intampla?

 

Care este acel singur cuvant care nu apare niciodata in filmul “Secretul”, si care este VITAL, pentru oricare succes l-ai cauta?

 

Raspunsul este exercitiul. Mai exact EXERCITIUL ZILNIC.

 

“Instrumentul magic secret”,  pe care ei nu l-au mentionat niciodata in “Secretul”

 

          Arunca o privire la cei care au avut rezultate exceptionale in orice domeniu – Oprah Winfrey, Donald Trump....Buddha. Pe oricare dintre ei l-ai lua, succesul lor se bazeaza pe exercitiul zilnic, care le-a permis sa isi obtina Sinele lor cel mai Inalt, si sa TRAIASCA dorintele inimii lor in lume.

Exercitiul zilnic, este o cale de a-ti organiza viata ta astfel incat sa actualizezi ceea ce este cel mai inalt si mai bine pentru tine, pe baze consistente.

          Daca visul tau este sa fii un jucator de tenis de clasa mondiala, vei dori sa iti faci un program de antrenament zilnic, pentru ca abilitatile tale sa ajunga astfel. Daca visul tau este sa faci bani ducand o afacere de succes, vei vrea sa exersezi zilnic, pentru a fi asa si de a face asta.

Pentru a fi cu adevarat fericit si eficient, vei dori sa urmezi practica zilnica, cu ceea ce intr-adevar doresti sa ai si sa fii in lume.

Si de vreme ce abilitatile tale de a face, depind de nivelul de sanatate si energie (“constiinta energetica a centrului tau”) tu vei dori de asemenea sa descoperi si sa urmezi propria ta exersare zilnica pentru sanatate si stare de bine, in egala masura....

Combustibilul pentru puterea ta de a duce la capat cu consecventa practica legii atractiei, se obtine dintr-o stare  echilibrata si vitala a sistemului care esti.

Exista o energie vibrationala inalta, care curge prin canalul tau central – si anume – canalul care curge vertical prin centrul trunchiului tau.  Aceasta se intretine prin alimentatie sanatoasa, miscare, aer curat, sau chiar tehnici de respiratie, chi-cung, informatii mentale inalte vibrator, gen carti, nlp, societatea unor oameni armonosi etc, dar cel mai tare este dinamizata de o viata sexuala sanatoasa, care pune in miscare energia proprie, numita in unele surse “kundalini”. http://sites.google.com/site/vindecareprinsex/

  

 

 

Subpages (1): chi
Comments