انتخاب بهترین رسیور فول اچ دی

انتخاب بهترین رسیور فول اچ دی-بهترین رسیور کدام است؟-بهترین برند رسیور

شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که تصمیم به تعویض رسیور قدیمی خود داشته باشید ولی میان این همه برند

و اطلاعات مختلف و گفته های فروشندگان کاملا سردرگم بوده و هنوز نتوانسته اید به جمع بندی نهایی برسید و جهت انتخاب بهترین رسیور فول اچ دی در دو راهی قرار گرفته باشید

از شما دعوت میکنیم قبل از هر گونه تصمیم به نکات زیر توجه نمایید.

خبرگان و متخصصان باعث مي شوند که مغز ما خاموش شود!

تحقيقات تجربي نشان داده است ما زماني که به سخن متخصصان گوش مي کنيم، بخشي از مغز ما خاموش مي شود. انگار که هيپنوتيزم مي شويم. ما عادت کرده ايم به متخصصان اعتماد کنيم و به نوعي به اين اعتماد، اعتياد پيدا کرده ايم.

پزشکان جراح، اقتصاددانان، مشاوران حقوقي، تعميرکار لباس شويي هر کدام از حوزه خود متخصص هستند و در طول زمان نيز ياد گرفته اند که چگونه مغز ما را خاموش کنند.

يکي از بهترين روش هاي آن ها، استفاده از اصطلاحات تخصصي و فني است.

ما اغلب تمايل داريم تاکيد زيادي بر گفته‌هاي متخصصان داشته باشيم. اما واقعيت آن است که اگر کمي دقت کنيم نظرات برجسته ترين پزشکان و اقتصاددانان و مشاوران حقوقي هميشه با هم يکي نيست

و معلوم مي شود که بين 5 پزشک/اقتصاد دان/حقوق دان دست کم نظر 4 نفر آنان اشتباه است (مي تواند هر 5 نفر با هم اشتباه کنند).

تحليل و توصيه راهبردي:

شايد ما نتوانيم متخصص مسکن، اقتصاد، حقوق، موبايل، شوفاژ و پزشکي شويم.

ولي بايد در يک حوزه متخصص شويم: ما بايد در حوزه تصميم گيري متخصص شويم. چه يک خانه دار باشيم، چه يک کارخانه دار، چه يک استاندار باشيم و چه يک کارمند معمولي، چه يک رييس جمهور باشيم و چه يک رفتگر

از ما انتظار نمي رود که در همه حوزه ها خبره و متخصص باشيم ولي از ما انتظار مي رود که بدانيم چگونه مي توانيم تصميم گيري درست کنيم.

از تصميم گيري آموخته ايم:

1) هيچگاه به سرعت به حرف يک متخصص اعتقاد پيدا نکنيم.

2) سعي کنيم از چند متخصص نظر بگيريم. شايد اصطلاح Second Opinion را شنيده باشيد در تصميمات مهم حتما نظر دوم را اخذ کنيد.

3) از متخصصان بخواهيد که به زبان ساده توضيح دهند. نگذاريد آن ها با اصطلاحات خود شما را مرعوب کنند.

4) فرضيات و تصميمات آن ها را به چالش بکشيد با سوالات ساده. مثلا چقدر به اين تشخيص خود مطمئن هستيد؟ تا حالا شده که تشخيص همکاران شما و يا خود شما اشتباه بوده باشد؟

5) با خودمان تکرار کنيم که يک متخصص در نهايت يک انسان است و انسان ها در شرايط گرسنگي، عجله، کم خوابي، عصبانيت و .... دچار تصميم اشتباه مي شوند. پس من بايد مغزم را بيدار و هوشيار نگاه دارم.