Добро дошли


Добродошли на сајт који посвећујем сопственим радовима у SketchUp-у који су примљени на Google Earth

Реалних разлога за израду овог сајта и нема, јер се свако може на 3D Warehouse информисати о сваком моделу који га занима, као и сваком моделару. Но, како на сопственом сајту могу сам бирати како величину слика својих модела, лако их и брзо мењати ако ми се прохте, итд, решио сам да се мало њиме забавим.

Неких великих захтева са моје стране приликом израде овог сајта неће бити. Уз сваки модел копираћу текст о грађевини,уколико исти пронађем на интернету, ако ме не буде мрзело, са линком одакле сам текст преузео.

Разгледајте презентације мојих модела до миле воље.

Радник сам Министарства Просвете Републике Србије а запослен сам на пословима наставника технике и информатике (још мало, док ме сасвим не најуре - плата ми је иначе мања од сваког законског минимума и плаћен сам мање него помоћна радница или домар).

Објавио сам десетак образовних софтвера намењених модернизацији наставе који функционишу на свим оперативним системима и који се свакодневно могу набавити путем интернета (што заинтересованима може дочарати зашто за мојим пословима наставника престаје потреба - наиме, ја обављам посао наставника технике и информатике у Србији, тзв. шумадијски округ, где се наставник било којег предмета може ценити као стручњак једино под условом ако је и буквално и тотално информатички неписмен - а у свим случајевима где информатичка неписменост није тотална  нестручнији су они који је писменији).

Упркос мојим радовима, у више наврата, односно, сваком могућом приликом, проглашен сам нестручним за посао који обављам, односно радником за чијим пословима престаје потреба, мада ни у једном једином тренутку нисам имао никакву конкуренцију по том питању,како по процени интернет претраживача, тако и по личној процени.


П.С. При крају школске 2013-2014 након вишегодишњег узимања фонда часова без бодовања или селективним бодовањем на крају су успели да ми напакују отказ под образложењем да сам злостављач деце. Министар против просвете, науке, и технолошког развоја, Вербић, аутоматски је потписао решење којим ми се трајно узима лиценца, и забрањује даљи рад у било којој школи, без обзира што ме нико не терети за злостављање деце, сем што пише да сам злостављач деце у решењу којим ми је уручен отказ.
Више о томе на мом сајту за учење техничког образовања - који, иначе, нема никакве везе са образовањем а само зато јер сам га направио ја.

Очигледно јесте да мени треба забранити рад у сеоским школама, јер, мени тамо заиста никада и није било место, али да ми се забрани рад у било којој школи јер сам преко ноћи постао злостављач деце а једино по мишљењу директора школе који ме дискриминише не да је неправда него је срамота.

Очигледно, сваки рад на промоцији Србије путем моделовања значајних српских објеката на GE не сматра се образовним радом, као ни сваки други образовни рад који је свакоме очигледан, транспаретан, и лако доказив. Образовни рад се у нас цени само на нивоу рекла казала. Као и сваки други рад, уосталом.