VAKANTIE(t)HUIS

Er even tussenuit met je kinderen? 0498/11 62 41

Kindgericht verblijf voor gezinnen/familie

Het Speelbos is een initiatief van Heidi Deboosere, (Psycho Pedagogisch Coach). Na tien jaar werken met ouders en kinderen opent zij een op maat ontwikkeld huis waar gezinnen en families met hun kroost terecht kunnen voor een bijzondere ervaring. Je voelt je er meteen thuis; weg van de ratrace, weg van beton, uitlaatgassen, stress en drukte. Het Speelbos biedt jou een plek om te verbinden met je kinderen en te genieten van het samen zijn. Een zorgconcept ontwikkeld vanuit dat wat ouders en kinderen anno 2021 - 2022 nodig hebben. Dit concept betreft geen verblijf voor vriendengroepen. De woning is gericht op het verblijf van een gezin met capaciteit om zich te laten omringen door dichte familie.

CONTACT


HET SPEELBOS

Voor kinderen met ouders

Molenbosstraat 21, 8902 Zillebeke

0498 11 62 41 (secretariaat) - heidi@opvoedingstips.be (rechtstreeks)


Het Verblijf is gelegen in het Provinciaal Natuurdomein De Palingbeek

Volg de wegwijzers 'Het Speelbos'


Vakantiehuis Het Speelbos voor gezinnen met kinderen

Psycho Pedagogische zorg

Er even tussenuit met kinderen die extra zorg vragen? In Het Speelbos ben je welkom! Op vraag en op maat voorzien we de zorg en begeleiding die uw kind nodig heeft tijdens het verblijf. Heidi DEBOOSERE coacht u bij de aanpak van uw kind(eren) . Zowel voor baby's, als kleine kinderen tot tieners die te maken hebben met gedrag-, emotionele-, en/of psychosociale problemen, en/of moeilijkheden in de opvoeding. Er kan ook ondersteuning worden geboden voor kinderen in crisis en voor wie dringende begeleiding noodzakelijk is. Ouders en kinderen dienen steeds samen te verblijven.

De woning is gelegen in het Provinciaal Natuurdomein De Palingbeek. U ontdekt er in het gebied de uitgestrekte wandel-, fiets- en ruiterpaden. De speeltuin, milieuboerderij, coming world remember me, sterrenwacht,... Op 5 minuutjes rijden van het hartje van Ieper en het prachtige Heuvelland. Op 20 minuten van Rijsel. En een kwartiertje van Kortrijk. www.ieper.be - www.heuvelland.be - https://www.west-vlaanderen.be/domeinen/palingbeek - https://nl.lilletourism.com/ - ...