Home

Hans Kühn

Werkzaam als calculator / tekenaar bij Bestbouw in Haastrecht maar daarnaast ook als freelance fotograaf, bouwkundig adviseur, ontwerper en calculator.  

Als timmerman begonnen heb ik mij in mijn vrije tijd altijd bezig gehouden met avondstudies, het binnenhalen van kennis, het eigen maken van computerprogramma's en het verzamelen van informatie over diverse onderwerpen. Zo heb ik onder andere de Kader en Ondernemersopleiding Bouwbedrijf, de opleiding uitvoering alsmede het vakdiploma aannemer en de HBO opleidingen Architectuur, Binnenhuisarchitectuur en Styling met succes afgerond. 

Daar waar de bouwkunde om diverse (avond) studies vroeg is de fotografie een medium geweest wat ik mijzelf door veel zelfstudie, uitvoerig leeswerk en eindeloos uitproberen eigen heb gemaakt. Eerst analoog en sinds een jaar of 12 digitaal. Om ook de mens intern en extern beter te begrijpen heb ik begin jaren negentig een uitstapje gemaakt in de geneeskunst en heb de HBO opleiding Massage- en Bewegingstherapeut gevolgd.

Vandaar 

Hans Kühn Fotoprodukties en Hans Kühn Bouwkundig advies en -ontwerp.