Centre Públic Formació Persones Adultes "Miguel Hernández" de Sagunt-PortUNA VEGADA ACABAT EL PROCÉS DE MATRICULACIÓ, LES PERSONES QUE VULGUEN PARTICIPAR EN LES NOSTRES ACTIVITATS HAN DE PASSAR PER L'ESCOLA A PARLAR AMB LES PERSONES RESPONSABLES.PÀGINA D'INFORMACIÓ SOBRE EL CENTRE I LES ACTIVITATS QUE S'HI REALITZEN

"S’entén com a formació de persones adultes el conjunt d’actuacions que tenen com a finalitat oferir als ciutadans i a les ciutadanes de la Comunitat Valenciana, sense cap distinció, que han superat l’edat d’escolaritat obligatòria, l’accés als béns culturals formatius i als nivells educatius que els permeta millorar les seues condicions d’inserció i promoció laboral i la seua capacitat per a jutjar críticament i participar activament en la realitat cultural, social i econòmica".

QUI VULGA PARTICIPAR EN LA CAMPANYA DEL VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ QUE ÒMPLIGA LA BUTLLETA EN L'ADREÇA QUE HI HA A CONTINUACIÓ. Cal entregar-la en estos llocs: Sagunt: Departament de Cultura i Gabinet de Promoció del Valencià (c/ Camí Reial, 65-67. Primera planta). Port de Sagunt: Centre d’Autoaprenentatge de Llengües (Casal Jove del Port)
I JA ES POSARAN EN CONTACTE AMB LA PERSONA SOL·LICITANT.
CAMPANYA CONTRA LA BRUTÍCIA EN L'ESCOLA
VOLEM DEMANAR LA COL·LABORACIÓ DE TOTES LES PERSONES QUE PARTICIPEN DE LES ACTIVITATS DE L'ESCOLA,

 PERQUÈ VOLEM ACABAR AMB ELS ACTES D'INCIVISME I MALES MANERES QUE ATENTEN CONTRA LA SALUT DE TOTHOM. 

DEMANEM UN ACTE VOLUNTARI, SOLIDARI I COMPROMÉS, QUE ENS FAÇA MILLORS PERSONES I MILLORS COMPANYS I COMPANYES. 

UN ACTE QUE FARÀ UNA ESCOLA MÉS NETA I VIVIDORA.


UN XICOTET ACTE INDIVIDUAL FARÀ MOLT PER LA MILLORA DE LA VIDA ESCOLAR.


PARTICIPA ACTIVAMENT. SI VEUS COMPANYS QUE EMBRUTEN, NO ET CALLES!! 

FES-HO PER TU!! FES-HO PER TOTHOM!!Maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica

Una actuació ràpida i adequada pot salvar una vida. Per això, els professionals del CAP Roquetes-Canteres de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat, amb la col•laboració del cantant i raper Bizak Yts donen les pistes de com cal intervenir si es presenta una situació en què cal fer una maniobra de reanimació vital. 
Autor tema musical i cantant: Bizak Yts
Autors lletra: Bizak Yts i José Luis Rivero
Professionals del CAP Roquetes-Canteres que han col•laborat en el vídeo: Sandra Bohórquez, Ina Bouchaud, Ana Maria Cantó, Mercedes Martínez, José Luis Rivero, Mónica Romero.
Centre d’Atenció Primària Roquetes-Canteres
Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat 
Institut Català de la Salut