Nyhet
Gratulerer til Jan Arne Telle med NM tittel i Norgesmesterskapet for senior, single herrer 55+! Arrangementet ble holdt i Frognerparken. 

Om oss
Fana Tennisklubb ble stiftet i 1937 og holder til i Stavkirkeveien 12, nær Fantoft. Klubben har tre utendørs baner samt et romslig klubbhus. Vi la vinteren 2015 om til hurtigdrenerende dekke (grus) på alle banene. Vi har nå kanskje Norges flotteste uteanlegg! Klubben har omtrent 250 medlemmer, og er i vekst.

Bli medlem?
Kontingent for 2018 er kr 1.500/1.000 for o/u 12 år. Maks per husstand kr 3.000. I tillegg kommer avgift til Norges Tennisforbund. Hvis du vil melde deg inn send navn, fødselsdato, adresse, epost adresse og mobilnummer til post@fanatennisklubb.noEtter at du har betalt til konto 1503.70.00040 får du tilgang til kode for baner. Kontakt oss hvis du har spørsmål!

Booking av bane
Velg "Banebooking" i menyen til venstre og følg instruksjonene. Du trenger ikke brukernavn/passord. Hvis du bruker smartphone er det enklere å gå her. Hvis du trenger å få tilsendt koden til hengelås på baner, ta kontakt på post@fanatennisklubb.no. Kun medlemmer kan booke bane. For single kan maksimalt en time bookes per dag, for double to timer.

Husk å avbestille baner du ikke skal bruke! Bookede baner som ikke blir brukt skaper irritasjon blant andre medlemmer.

Bruk av banene
På tørre dager anbefales det å vanne banene før bruk. Banene kostes etter bruk. Unngå å få grus ned i dreneringsrennen på siden banen når du koster etter spill. Feil kosting gir ekstraarbeid og er dyrt for klubben fordi vi oftere må kjøpe grus!

Parkering
Av hensyn til naboer ber vi om at biler blir parkert på vestsiden av Stavkirkeveien (ikke inntil gjerdet av bane 3 men på andre siden av veien).

Nyheter
Fana sitt herrelag startet sesongen sterkt med 6-0 borte mot Bergen Tennisklubbs 2.lag i NM lag, 3. divisjon. Deretter ble det uavgjort mot PTK3 og seier mot UISI. Tabellen er her

Torsdag 5. april 2018 kl 18.30 var det Årsmøte 2018 i klubbhuset. Styret og en håndfull medlemmer var tilstede. Det ble vedtatt uendret kontingent.

Kode til baner:
Kode til banene har blitt tilsendt per epost. Medlemmer bes om å sende oppdatert mobil og email på alle familiemedlemmer til post@fanatennisklubb.no eller karianne.paulsen@dnb.no

Rabatt/gratis strøtimer på BTA:
Medlemmer av FTK vil få rabatt eller gratis strøtimer på BTA. Henvend deg til resepsjonen på BTA og si at du er Fana TK medlem.