Fana Tennisklubb

VIKTIG MELDING!

Fana Tennisklubb legger fra og med mandag 1. mai om til banebooking og medlemsregistrering på MATCHI. Bookinger gjort via denne siden vil heretter ikke gjelde. Mail og SMS er sendt til alle medlemmer som har registrert seg med adresse og nummer. 

Om du ikke allerede har Matchi-bruker, kan du logge inn på Matchi.se, og opprette en bruker, eller bruke lenke tilsendt fra klubben. Ta kontakt med medlem@fanatennisklubb.no, eller send sms til 90604966 ved spørsmål. 

MEDLEMSSKAP OG BETALING

NB! ALL kontingentbetaling skjer i år via Matchi. Opprett bruker i Matchi, eller bruk eksisterende profil. Klikk deg inn på medlemsskapet ditt, og betal. 

OM FAMILIEMEDLEMSSKAP: 

Hovedbrukeren i familien klikker seg inn på medlemsskapet sitt, og velger knappen LEGG TIL MEDLEM. Alle medlemmer i familien registreres enten som JUNIOR eller SENIOR. Familiemedlemsskapsfunksjonen gjør at beløpet ikke overstiger maks på 3.500. Bookingrettigheter følger Matchibrukere. Det er derfor en fordel for familien om flere husstandsmedlemmer registrerer Matchi-bruker. 

Kontingent for 2023 er kr 1.650 for Senior (f.o.m. fylte 20 år), 850 for Junior (t.o.m. fylte 19 år). Maks per husstand kr 3.500. Avgift til NTF er fra i år inkludert i kontingenten, slik at den i praksis er uendret fra i fjor. Nye medlemmer registrerer seg ved å opprette profil i Matchi (om du ikke har slik fra før). Deretter kan du registrere medlemsskap direkte i Matchi ved å søke frem Fana Tennisklubb. 

Booking av bane

NB! Fra 1. mai skal alle baner bookes via Matchi. 

Frem til 1. mai: Velg "Banebooking" i menyen til venstre og følg instruksjonene. Du trenger ikke brukernavn/passord. Hvis du bruker smartphone er det enklere å gå her. Kun medlemmer kan booke bane. For single kan maksimalt en time bookes per dag, for double to timer.

Husk å avbestille baner du ikke skal bruke! Bookede baner som ikke blir brukt skaper irritasjon blant andre medlemmer.

Om oss

Fana Tennisklubb ble stiftet i 1937 og holder til i Stavkirkeveien 12, nær Fantoft. Klubben har tre utendørs baner samt et romslig klubbhus. Vi har kanskje Norges flotteste uteanlegg, med tre hurtigdrenerende grusbaner. Klubben har rundt 250 medlemmer.

Bruk av banene

På tørre dager bør banene vannes hyppig. Banene kostes etter bruk. Unngå å få grus ned i dreneringsrennen på siden banen når du koster etter spill. Feil kosting gir ekstraarbeid og er dyrt for klubben fordi vi oftere må kjøpe grus!

Parkering

Av hensyn til naboer ber vi om at biler blir parkert på vestsiden av baneanlegget (ikke inntil gjerdet av bane 3 men på andre siden av veien).

Gjestespill

Dersom medlemmer ønsker å ta med ikke-medlemmer for gjestespill betales kr 100 per gjest per time til vipps 17627. Husk å skrive inn navnet på gjesten OG på medlemmet som tar med gjest. NB: betaling skal skje i forkant.

FTK herrelag

Spiller i NM lag, 3. divisjon. I 2021 vant FTK sin avdeling. Tabell og resultater fra 2022 sesongen her.

Rabatt/gratis strøtimer på BTA:

Medlemmer av FTK vil få rabatt eller gratis strøtimer på BTA. Henvend deg til resepsjonen BTA og si at du er Fana medlem.