Om oss

Fana Tennisklubb ble stiftet i 1937 og holder til i Stavkirkeveien 12, nær Fantoft. Klubben har tre utendørs baner samt et romslig klubbhus. Vi la vinteren 2015 om til hurtigdrenerende dekke (grus) på alle banene. Vi har nå kanskje Norges flotteste uteanlegg! Klubben har i overkant av 200 medlemmer.


Medlemskap
Kontingent for 2021 er kr 1.500/1.000 for o/u 12 år. Maks per husstand kr 3.000. I tillegg kommer lisensavgift til Norges Tennisforbund. Hvis du vil melde deg inn send navn, fødselsdato, adresse, epost adresse og mobilnummer til petter@nyborg.no. Etter at du har betalt får du tilgang til kode for baner. Utmeldinger som medlem påfølgende år må skje innen 31.12 for å være bindende.

Booking av bane
Velg "Banebooking" i menyen til venstre og følg instruksjonene. Du trenger ikke brukernavn/passord. Hvis du bruker smartphone er det enklere å gå her. Hvis du trenger å få tilsendt koden til hengelås på baner, ta kontakt på post@fanatennisklubb.no. Kun medlemmer kan booke bane. For single kan maksimalt en time bookes per dag, for double to timer.

Husk å avbestille baner du ikke skal bruke! Bookede baner som ikke blir brukt skaper irritasjon blant andre medlemmer.

Bruk av banene
På tørre dager anbefales det å vanne banene før bruk. Banene kostes etter bruk. Unngå å få grus ned i dreneringsrennen på siden banen når du koster etter spill. Feil kosting gir ekstraarbeid og er dyrt for klubben fordi vi oftere må kjøpe grus!

Parkering
Av hensyn til naboer ber vi om at biler blir parkert på vestsiden av Stavkirkeveien (ikke inntil gjerdet av bane 3 men på andre siden av veien).

Gjestespill
Dersom medlemmer ønsker å ta med ikke-medlemmer for gjestespill betales kr 100 per gjest per time til vipps 17627. Husk å skrive inn navnet på gjesten OG på medlemmet som tar med gjest. NB: betaling skal skje i forkant.

FTK herrelag
spiller som tidligere år i NM lag, 3. divisjon. Tabell og resultater fra 2019 sesongen her.

Kode til baner:
Som en forsøksordning har vi i år ikke hengelås på banene. Medlemmer bes om å sende oppdatert mobil og email på alle familiemedlemmer til post@fanatennisklubb.no.

Rabatt/gratis strøtimer på BTA:
Medlemmer av FTK vil få rabatt eller gratis strøtimer på BTA. Henvend deg til resepsjonen på BTA og si at du er Fana TK medlem.