Om oss
Fana Tennisklubb ble stiftet i 1937 og holder til i Stavkirkeveien 12, nær Fantoft. Klubben har tre utendørs baner samt et romslig klubbhus. Vi la vinteren 2015 om til hurtigdrenerende dekke (grus) på alle banene. Vi har nå kanskje Norges flotteste uteanlegg! Klubben har omtrent 200 medlemmer.

Medlemskap
Kontingent for 2020 er kr 1.500/1.000 for o/u 12 år. Maks per husstand kr 3.000. I tillegg kommer avgift til Norges Tennisforbund. Hvis du vil melde deg inn send navn, fødselsdato, adresse, epost adresse og mobilnummer til petter@nyborg.no. Etter at du har betalt får du tilgang til kode for baner. Utmeldinger som medlem påfølgende år må skje innen 31.12 for å være bindende.

Booking av bane
Velg "Banebooking" i menyen til venstre og følg instruksjonene. Du trenger ikke brukernavn/passord. Hvis du bruker smartphone er det enklere å gå her. Hvis du trenger å få tilsendt koden til hengelås på baner, ta kontakt på post@fanatennisklubb.no. Kun medlemmer kan booke bane. For single kan maksimalt en time bookes per dag, for double to timer.

Husk å avbestille baner du ikke skal bruke! Bookede baner som ikke blir brukt skaper irritasjon blant andre medlemmer.

Bruk av banene
På tørre dager anbefales det å vanne banene før bruk. Banene kostes etter bruk. Unngå å få grus ned i dreneringsrennen på siden banen når du koster etter spill. Feil kosting gir ekstraarbeid og er dyrt for klubben fordi vi oftere må kjøpe grus!

Parkering
Av hensyn til naboer ber vi om at biler blir parkert på vestsiden av Stavkirkeveien (ikke inntil gjerdet av bane 3 men på andre siden av veien).

Gjestespill
Dersom medlemmer ønsker å ta med ikke-medlemmer for gjestespill betales kr 100 per gjest per time til vipps 17627. Husk å skrive inn navnet på medlemmet som tar med gjesten(e).

FTK herrelag
spiller som tidligere år i NM lag, 3. divisjon. Sesongen ble startet 20. mai med en sterk seier 5-1 mot Paradis TK sitt juniorlag. Tabell og resultater her.

Kode til baner:
Kode til banene har blitt tilsendt per epost. Medlemmer bes om å sende oppdatert mobil og email på alle familiemedlemmer til post@fanatennisklubb.no.

Rabatt/gratis strøtimer på BTA:
Medlemmer av FTK vil få rabatt eller gratis strøtimer på BTA. Henvend deg til resepsjonen på BTA og si at du er Fana TK medlem.