Fana Tennisklubb

Om oss

Fana Tennisklubb ble stiftet i 1937 og holder til i Stavkirkeveien 12, nær Fantoft. Klubben har tre utendørs baner samt et romslig klubbhus. Vi har kanskje Norges flotteste uteanlegg, med tre hurtigdrenerende grusbaner. Klubben har rundt 250 medlemmer.

Medlemskap

Kontingent for 2022 er kr 1.500/1.000 for o/u 12 år. Maks per husstand kr 3.000. I tillegg kommer lisensavgift til Norges Tennisforbund. Hvis du vil melde deg inn send navn, fødselsdato, adresse, epost adresse og mobilnummer til petter@nyborg.no. Utmeldinger må skje før 1. januar samme år for å være bindende.

Booking av bane

Velg "Banebooking" i menyen til venstre og følg instruksjonene. Du trenger ikke brukernavn/passord. Hvis du bruker smartphone er det enklere å gå her. Kun medlemmer kan booke bane. For single kan maksimalt en time bookes per dag, for double to timer.

Husk å avbestille baner du ikke skal bruke! Bookede baner som ikke blir brukt skaper irritasjon blant andre medlemmer.

Bruk av banene

På tørre dager bør banene vannes hyppig. Banene kostes etter bruk. Unngå å få grus ned i dreneringsrennen på siden banen når du koster etter spill. Feil kosting gir ekstraarbeid og er dyrt for klubben fordi vi oftere må kjøpe grus!

Parkering

Av hensyn til naboer ber vi om at biler blir parkert på vestsiden av baneanlegget (ikke inntil gjerdet av bane 3 men på andre siden av veien).

Gjestespill

Dersom medlemmer ønsker å ta med ikke-medlemmer for gjestespill betales kr 100 per gjest per time til vipps 17627. Husk å skrive inn navnet på gjesten OG på medlemmet som tar med gjest. NB: betaling skal skje i forkant.

FTK herrelag

Spiller i NM lag, 3. divisjon. I 2021 vant FTK sin avdeling. Tabell og resultater fra 2021 sesongen her.

Kode til baner:

Som en forsøksordning har vi ikke hengelås på banene. Medlemmer bes om å sende oppdatert mobil og epost adresse for alle familiemedlemmer til post@fanatennisklubb.no.

Rabatt/gratis strøtimer på BTA:

Medlemmer av FTK vil få rabatt eller gratis strøtimer på BTA. Henvend deg til resepsjonen på BTA og si at du er Fana TK medlem.