Om oss
Fana Tennisklubb ble stiftet i 1937 og holder til i Stavkirkeveien 12, nær Fantoft bybanestasjon. Klubben har tre utendørs baner samt et romslig klubbhus. Vi la vinteren 2015 om til hurtigdrenerende dekke (grus) på alle banene. Vi har nå kanskje Norges flotteste uteanlegg! Klubben har omtrent 260 medlemmer, og medlemstallet er stadig voksende.

Bli medlem?
Kontingent for 2017 er kr 1.500/1.000 for o/u 12 år. Maks per husstand kr 3.000. I tillegg kommer avgift til Norges Tennisforbund. Hvis du vil melde deg inn send navn, fødselsdato, adresse, epost adresse og mobilnummer til post@fanatennisklubb.noEtter at du har betalt til konto 1503.70.00040 får du tilgang til kode for baner. Kontakt oss hvis du har spørsmål!

Booking av bane
Velg "Banebooking" i menyen til venstre og følg instruksjonene. Du trenger ikke brukernavn/passord. Hvis du bruker smartphone er det enklere å gå her. Hvis du trenger å få tilsendt koden til hengelås på baner, ta kontakt på post@fanatennisklubb.no. Kun medlemmer kan booke bane. For single kan maksimalt en time bookes per dag, for double to timer.

Bruk av banene
På tørre dager anbefales det å vanne banene før bruk. Banene kostes etter bruk. Unngå å få grus ned i dreneringsrennen på siden banen når du koster etter spill. Feil kosting gir ekstraarbeid og er dyrt for klubben fordi vi oftere må kjøpe grus!

Parkering
Av hensyn til naboer ber vi om at biler blir parkert på vestsiden av Stavkirkeveien (ikke inntil gjerdet av bane 3 men på andre siden av veien).

Nyheter
Fana sitt herrelag ligger på 3. plass i NM, 3. divisjon. Laget vant 4-3 mot Bryne 2 søndag 20. august. I vår vant en to hjemmekamper, mot Bergens Tennisklubb 2 og mot Egersund, mens det ble tap borte mot Haugesund. Tabell og kampoppsett her.

Kode til baner:
Kode til banene har blitt tilsendt per epost. Medlemmer bes om å sende oppdatert mobil og email på alle familiemedlemmer til post@fanatennisklubb.no eller karianne.paulsen@dnb.no

Rabatt/gratis strøtimer på BTA:
Medlemmer av FTK vil få rabatt eller gratis strøtimer på BTA. Henvend deg til resepsjonen på BTA og si at du er Fana TK medlem.