Gaya

bron: http://www.gaya.nl ( site niet meer actief)

Voor actuele info kijk daar!

Over Gaya

Gaya zingt, speelt piano, schrijft, en doet aan moderne dans en theater. Ze heeft onder andere gezongen op Dance Valley 2008, het Kwakoefestival, in de Meervaart, de Pepsi Stage, P60, op De Parade, in Winston International, Bitterzoet en verschillende radioprogramma’s zoals Amsterdam FM. Ze deed mee aan een musicalworkshop, De Nacht, die drie uitvoeringen had in P60 in Amstelveen. Naast zingen, speelde ze in deze voorstelling ook piano en schreef ze er teksten en liedjes voor.

Gaya is te zien geweest op de tv zender The Box, tijdens het programma Moccah. Deze uitzending wordt nog steeds af en toe herhaald. De aflevering is hier te zien.

Ze heeft een avondvullende voorstelling gehad in het PleinTheater te Amsterdam, genaamd "There where I want to be". Tijdens deze voorstelling heeft ze naast haar nummers, ook haar gedichten en wat eigen theater ten gehore gebracht. Een fragment van de voorstelling is hier te vinden.

Tegenwoordig is Gaya vooral druk met opnames. Ze heeft een rol in de Nederlandse serie 'EXIT ', waarvan de opnames net afgerond zijn.

In december 2008 presenteerde ze TROTS, een streetdance evenement in Rotterdam. Ook zat ze in de jury.

In januari van dit jaar was ze te zien in een aflevering van FLOW, een nieuwe serie op de NPS. Ook heeft ze een rol in een kort TV-film 'Mengelmoes' genaamd. Deze moet nog worden opgenomen. Hiervoor schrijft ze ook een deel van de soundtrack.

Daarnaast was ze meerdere keren te zien op Veronica in POWNED, de nieuwe TV-zender van GeenStijl. nl.

Ook kwam in februari haar videoclip van 'Be that man' uit. Deze is hier te zien.

In mei van dit jaar is haar eerste single uitgekomen, opgenomen in samenwerking met haar nieuwe manager John van Katwijk en producer Melchior Rietveldt. De videoclip is hier te zien.