Ramsdal

Syyskuun nuorten kalaretki suuntautuu Raaseporiin Ramsdalin leirikeskukseen 21.-23.9.2018
Retkellä majoitutaan Ramsdalin leirikeskuksessaVaikka kyse onkin nuorten retkestä, niin nuori voi halutessaan tuoda yhden oman aikuisen mukanaan.

Ramsdahl sijaitsee Hankoniemen pohjoispuolella hiukan Lappohjasta pohjoiseen Gennarbyn lahden rannalla. Vesialue on entinen merenlahti, jonka pato erottaa merestä, joten kalastamme ns. makean veden puolella.

Perjantaina kokoonnutaan Ramsdaliin klo 17 alkaen. Jokainen tulee omalla tai sovitulla kimppakyydillä. Omalla veneella tulevat joutuvat pudottamaan veneensä Öbyntien Stagsundin padon kohdalla sijaitsevalta rampilta. Ramppi on hiekkapohjainen ja melko jyrkkä, joten nostetaan raskaat veneet kimpassa nelivetoautoilla.

Lauantaina ja sunnuntaina syömisen ja saunomisen lisäksi ollaan lähinnä kalassa. Kotiin lähdetään sunnuntaina klo 15.

Mukaan tarvitaan oma makuupussi tai liinavaatteet, peseytymisvälineet ja vaihtovaatteet sekä tietysti kalastusvälineet. Mielellään oma pelastusliivi. Riittävästi lämmintä vaatetusta.

Retken hinta on SVK:n jäsenseurojen jäsenille 50 € ja ulkopuolisille 70 €. Aikuisen hinta on 90€. Hinta sisältää majoituksen, saunan ja ruokailut sekä venekyydin kalastamista varten.

Retkimaksu maksetaan piirin tilille FI36 5297 0020 1831 42 viimeistään viikkoa ennen leirin alkamista. Muista laittaa leiriläisen nimi viestikenttään.

Lisätiedot Börje Uimonen, borje.uimonen (at) gmail.com, 0456948084.
Ilmoittautuminen päättynyt.
Comments