Partioniemi

Elokuun nuorten kalaretki suuntautuu Lohjalle Lohjanjärven Partioniemeen 10.-12.8.2018


Retkellä majoitutaan Partionimen leirialueella telttamajoituksessa. Käytössämme on puolijoukkueteltat, joihin saadaan kamiinalämmitys jos kelit sitä edellyttävät tai varusteita pitää saada kuivatettua. Vaikka kyse onkin nuorten retkestä, niin nuori voi halutessaan tuoda yhden oman aikuisen mukanaan.

Partioniemi sijaitsee melko suojaisessa paikassa, joten huonollakin kelillä kalaan päästään ainakin lähivesille. 

Perjantaina kokoonnutaan Partioniemeen klo 17 alkaen. Jokainen tulee omalla tai sovitulla kimppakyydillä. Omalla veneella tulevat joutuvat pudottamaan veneensä joltain Lohjan yleiseltä rampilta ja ajamaan vesitse leirille.

Lauantaina ja sunnuntaina syömisen ja saunomisen lisäksi ollaan lähinnä kalassa. Kotiin lähdetään sunnuntaina klo 15.

Mukaan tarvitaan oma makuupussi ja makuualusta, peseytymisvälineet ja vaihtovaatteet sekä tietysti kalastusvälineet. Mielellään oma pelastusliivi. Riittävästi lämmintä vaatetusta vaikka kesä onkin.

Retken hinta on SVK:n jäsenseurojen jäsenille 40 € ja ulkopuolisille 60 €. Aikuisen hinta on 70€. Hinta sisältää majoituksen, saunan ja ruokailut sekä venekyydin kalastamista varten.

Retkimaksu maksetaan piirin tilille FI36 5297 0020 1831 42 viimeistään viikkoa ennen leirin alkamista. Muista laittaa leiriläisen nimi viestikenttään.

Lisätiedot Börje Uimonen, borje.uimonen (at) gmail.com, 0456948084.


Comments