Papinsaari

LEIRI ON TÄYNNÄ
Lähdemme nuorten syysretkelle Sipoo Papinsaareen jahtaamaan suuria haukia ja ahvenia 15.-17.9.2017    
Lähtijöiden määrä on rajoitettu 30 henkilöön majoitustilan mukaisesti.

Ohjelmassa perjantaina kuljetus saareen, majoittuminen, sauna ja iltapala. Hätäisimmät ehtivät kalaankin. Saarella ovet aukeavat klo 17.

Lauantaina aamiainen klo 8, lounas klo 13, päivällinen/iltapala klo 20. Sauna lämpiää klo 18 alkaen.

Sunnuntaina aamiainen klo 8, lounas klo 14, loppusiivous ja lähtörannassa noin klo 16.

Kaikki muut ajat ollaan kalassa. Papinsaaressa voi kalastaa myös rannoilta, mutta luultavasti hajaannutaan lähivesille venekunnittain.

Mukaan tarvitaan oma makuupussi, lautanen, muki, aterimet, peseytymisvälineet ja vaihtovaatteet sekä tietysti kalastusvälineet. Mielellään oma pelastusliivi. Merelle pitää ottaa lämmin vaatetus. 

Retken hinta on SVK:n jäsenseurojen jäsenille 40 € ja ulkopuolisille 60 €. Hinta sisältää mökkimajoituksen, saunan ja ruokailut sekä venekyydin kalastamista varten. 

Retkimaksu maksetaan piirin tilille FI28 1745 3000 0120 64 viimeistään viikkoa ennen leirin alkamista. Muista laittaa leiriläisen nimi viestikenttään.

Lisätiedot Börje Uimonen, borje.uimonen (at) gmail.com, 045 6948084.

Kuljetus saareen tapahtuu omilla veneillämme. Veneiden laskupaikkoina joko Sipoonranta tai Eriksnäs kuskin omien halujen mukaan. Sipoonrannassa on selvästi enemmän parkkitilaa. Venekyytien ajankohdat sovitaan erikseen lähtijöiden kanssa.

Tapahtumat 2017 - Papinsaari ‎[Lomake]‎


Comments