Etelä-Suomen vapaa-ajankalastajapiiriSVK:n ohjeet koronaan liityen
löytyvät kohdasta Seurakirjeet!


Tutustu Fisuun.fi -sivustoon,
klikkaa linkkiä!

Sivuilta löydät tietoa mm.
eri kalalajeista ja niiden kalastuksesta, askarteluohjeita, videoita, pelejä ja paljon muuta.
Tapani Hyvönen on kerännyt kilpailutuloksia menneistä vuosilta, ne löytyvät kohdasta Kilpailutulokset ja sielä kansiosta: Kisatuloksia menneiltä vuosilta.

Kutsu SM-onkeen

Kesäonginnan SM-kilpailut järjestetään sunnuntaina 8.8. Lappeenrannassa Saimaan kanavalla, Kansolan sillan läheisyydessä. Kilpailukutsu on ohessa sekä (alimmaisena) osoitteessa: https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/kilpailukutsut/.

Kilpailun järjestäjä on perustanut SM-ongelle oman tapahtumasivun Facebookiin, jossa kerrotaan ajankohtaisia asioita kilpailuun liittyen: https://www.facebook.com/groups/800227280696398/?ref=share

Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu seuroittain kilpailujen nettisivuilta saatavilla lomakkeilla. Kilpailulla on omat kotisivut ja ne löytyvät osoitteesta www.smonki2021.com. Ilmoittautumiset on oltava järjestäjällä 26.7.2021 mennessä (Antti Tuomainen, Ainonkuja 4, 78400 Varkaus, p. 040 835 2928, ajtuomainen@gmail.com ).

Kilpailussa noudatetaan voimassa olevia SM-onkisääntöjä. Liikuttaessa mahdollisten jännitelinjojen ali tai läheisyydessä on vavat kasattava kuljetuskuntoon sekä noudatettava ehdottomasti paikalla olevien valvojien tarkempia ohjeita.

Covid-19
Huom! Maskien käyttö on kilpailukeskuksessa, arvonta- ja punnitusjonoissa pakollista kaikille, pois lukien he, joilla siihen on terveydellinen este.
Kilpailupaikalla on myös käsien pesumahdollisuus/käsidesit. Lisäksi tulee muistaa pitää turvavälit ennen kilpailua, kilpailun aikana sekä myös sen jälkeen.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) tilanne 16.7.21:
https://www.eksote.fi/koronavirus/Sivut/default.aspx

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta (THL):
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19


Sairaana tai oireisena EI saa tulla paikan päälle.


Fisuun Fongaus haastaa lapset ja nuoret lajikalastamaan

Fisuun Fongaus on hauska lajikalastuskisa lapsille ja nuorille. Kisa kestää koko kesän aina elokuun loppuun asti. Fongauksessa eli lajikalastuksessa on tarkoitus kalastaa mahdollisimman monta eri kalalajia. Tässä kilpailussa ei kalan koolla ole väliä, pienen pieni kymmenpiikki on yhtä arvokas kuin 10 kilon hauki. Fongaus kehittää kalastustaitoja monipuolisesti ja samalla opettaa tunnistamaan yhä useampia kalalajeja. Kisaan osallistutaan omalla tai vanhemman älypuhelimella kisan omassa WhatsApp-ryhmässä. Kilpailu on maksuton.