Etelä-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri

Nuorten tapahtumat, katso tapahtumakalenteri

Sinustako Stadin kalakunkku!
SVK:n Lähelle kalaan -hanke järjestää Street fishing -kilpailun Helsingissä 30.9. klo 15–18. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu järjestetään Helsingin kalaisilla lähivesillä. Kilpailualueen pohjoisraja kulkee Matinkaaren sillalla jatkuen Kumpulan purolle. Käytössä ovat myös Kumpulan puron lammet. Lisäksi kisa-alueeseen kuuluvat myös Mustikkamaa/Honkaluoto ja ”Itäväylän penger”. Kisa-alue tarkennetaan vielä kisapäivänä johtuen onkimaajoukkueen karsinnoista Kyläsaaren rannassa.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljän pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa. Vain lain sallimat sekä paikalliset alamittarajoitukset ylittävät kalat hyväksytään. Nuorille joukkueen jäsenille annetaan ”tasoitussenttejä” riippuen siitä, onko joukkueessa yksi vai kaksi nuorta. Yksi nuori (alle 18 v.) joukkueessa tarkoittaa + viittä (5) lisäsenttiä ja kahden nuoren joukkue saa + 10 senttiä etumatkaa.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. Kalastus tapahtuu rannalta ja kilpailussa noudatetaan kalastuslakia ja kaupungin kalastussääntöjä. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna.

Hinta yli 18-vuotiailta on 10 €/hlö (maksetaan paikan päällä) ja nuoret pääsevät kisaamaan ilmaiseksi. 30 ensimmäiseksi ilmoittautu-nutta joukkuetta mahtuu mukaan. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään kello 14:00 Arabianrannan kilpailukeskuksessa.

Ruoto-kalastusvälineliike palkitsee kilpailun voittajakolmikon. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin Stadin Kalakunkku. Palkinnoista lisätietoa hankkeen facebook -sivulta osoitteesta https://www.facebook.com/lahellekalaan/

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu
sähköpostitse osoitteeseen mika.oraluoma(at)vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.
Tapani Hyvönen on kerännyt kilpailutuloksia menneistä vuosilta, ne löytyvät kohdasta Kilpailutulokset ja sielä kansiosta: Kisatuloksia menneiltä vuosilta.

Piirin laituripilkki-cup I-osakilpailu
sunnuntai 17.9.2017


3 osallistujaa/joukkue

Kokoontuminen: klo 8:15
Arvonta alkaa 8.30.
Kilpailuaika 9.00-11.15 toinen jakso 11.45-14.00. 

Ennakkoilmoittautuminen 11.9.17 mennessä: Arja Tuomisto 040-701 6349 tai arja.tuomisto@pp.inet.fi.

Paikka: Sipoonranta,Sipoonrannan laituri, osoitteessa:  Storörintie 9  / Västerskog

Kyseessä on vanha Storören,
nykyinen Harkimon uusi asuinalue
ja sen vieressä oleva laituri.

 Ajo-ohje:

Porvoon moottoritieltä noustaan rampista Landbo, Itäsalmi oikealle ylös.
Käännytään oikealle Itäsalmi.
Vasemmalla koulu, jonka jälkeen
T-risteyksen kohdalta käännytään
vasemmalle Porvooseen päin.
Reilun kilometrin jälkeen kyltin
Immersby-kohdalta käännytään
oikealle Sipoonrantaan Storörintielle.