Etelä-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri

SVK:n ohjeet koronaan liityen löytyvät kohdasta Seurakirjeet!

Tutustu Fisuun.fi -sivustoon,

klikkaa linkkiä!

Sivuilta löydät tietoa mm.

eri kalalajeista ja niiden kalastuksesta, askarteluohjeita, videoita, pelejä ja paljon muuta.
Piirin syyskokous

järjestetään lauantaina 20.11.2021 piirin toimistolla, Kirvuntie 22, Espoo. Valtakirjojen tarkastus ja kahvit alkaen 9:30 ja kokous alkaa klo 10:00. Kokouksen alussa Marcus Wickström esittelee SVK:n ajankohtaisia asioita.

TERVETULOA!

Vapaa-ajankalastajan kalenteri 2022

Vapaa-ajankalastajan kalenteri 2022 on ilmestynyt. Taskukokoinen kalenteri ilahduttaa vaikkapa isänpäivä- tai joululahjana tai kiitoksena piirin tai seuran aktiivitoimijoille.

Vuoden 2022 kalenterista löydät tietoa mm. heittokalastajan paikkavalinnasta, kalalajien fongauksesta, särkikalojen tunnistuksesta, ennätyskaloista, siimoista ja solmuista, kalojen ottipäivistä sekä kalastuslaista. Myös kaikki tärkeät yhteystiedot ovat mukana.

Oman Vapaa-ajankalastajan kalenterisi voit tilata hintaan 12 euroa. Tilatessasi niitä myyntiin vähintään 10 kappaletta, laskutamme vain 10 euroa/ kalenteri.

Tilaukset: s-posti: jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi,

puh. 050 597 4933.

Fiksu kalastaa ahventa -kilpailuunTapani Hyvönen on kerännyt kilpailutuloksia menneistä vuosilta, ne löytyvät kohdasta Kilpailutulokset ja sielä kansiosta: Kisatuloksia menneiltä vuosilta.


Olemme Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsen.

Vapaa-ajan kalastaja -lehti lähetetään kaikille kalaseurojen jäsenille.