Etelä-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri

Tutustu Fisuun.fi -sivustoon,
klikkaa linkkiä!
Sivuilta löydät tietoa mm.
eri kalalajeista ja niiden kalastuksesta, askarteluohjeita, videoita, pelejä ja paljon muuta.


Piirin kevätkokous 

järjestetään lauantaina 15.4.2023 klo 10:00 alkaen piirin toimistolla.

Valtakirjojen tarkistus ja kokouskahvit klo 9:30.

Kevätkokouksessa käsitellään sääntömää-räiset asiat ja hallituksen täydentäminen eronneen jäsenen tilalle.

TERVETULOA!

Kalastus on hyödyllinen ja monipuolinen harrastus, jota voi harrastaa ympäri vuoden. Jokaisena vuodenaikana harrastus muuttaa muotoaan ja tarjoaa uudenlaisia elämyksiä: uusia tapoja kalastaa, uusia lajeja, uusia makuja! Suomen Vapaa-ajankalastajien teemavuosi 2023 Kalastus maistuu! haluaa tarjota ideoita ja inspiraatiota, miten tutustua monipuolisesti kalastusharrastukseen ja löytää siitä uusia puolia sekä miten oppia käsittelemään omaa saalista ja hyödyntää sitä kotikeittiössä.

MISTÄ KYSE? 52 tapaa innostua kalastustuksesta tarjoilee mukavaa kalastusaiheista tekemistä vinkkien ja haasteiden muodossa kaikille kalastuksesta innostuneille; etenkin harrastusta aloitteleville mutta yhtä lailla uutta kokeiltavaa kokeneemmillekin kalastajille. Tarjoilemme vuoden aikana yhteensä 52 kalastusharrastukseen kannustavaa vinkkiä, 13 jokaiselle kalastuskaudelle: talvelle, keväälle, kesälle ja syksylle. Tule mukaan vuoden kestävälle kalastusmatkalle!

OSALLISTU HAASTEISIIN! Sivun alaosasta löydät tulostettavan kalastuskausikohtaisen haastelistan omaan tai vaikka perheenne käyttöön. Inspiroidu ja kokeile. Printtaa halutessa lista ja laita vaikka jääkaapin oveen tai nappaa kulkemaan matkassa mobiilina. Montako rastia saat? Tuoksuuko teidän keittiössä tänä vuonna kalaruoka entistä useammin?

JAA VINKKEJÄ! Osallistu Instagramissa, Facebookissa ja myös Youtubessa kertomalla vinkkien ja haastelistojen inspiroimana miltä kalastus sinulle maistuu. Muista merkitä #kalastusmaistuu @vapaa_ajankalastajat niin saamme jaettua vinkkejäsi eteenpäin mm. Instagramin puolella.

52 tapaa innostua kalastuksesta on saanut alkunsa Suomen Vapaa-ajankalastajien aikuistoimikunnan ideoinnista. Aikuistoimikunnan tehtävänä on mm. kehittää järjestön aikuisille suunnattua, matalan kynnyksen kalastusharrastukseen kannustavaa toimintaa. Lue lisää aikuistoiminnastamme.


Tapani Hyvönen on kerännyt kilpailutuloksia menneistä vuosilta, ne löytyvät kohdasta Kilpailutulokset ja sielä kansiosta: Kisatuloksia menneiltä vuosilta.


Olemme Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsen. 

Vapaa-ajan kalastaja -lehti lähetetään kaikille kalaseurojen jäsenille.