Etelä-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri

Tutustu Fisuun.fi -sivustoon,
klikkaa linkkiä!
Sivuilta löydät tietoa mm.
eri kalalajeista ja niiden kalastuksesta, askarteluohjeita, videoita, pelejä ja paljon muuta.


Onkikausi jatkuu

37.6.23 ke Avoin kilpaonki, Keskiviikkokilpailu I,

Arvonta 16:30, 17:30-21:00, Kyläsaari
 

Tiedustelut: Stina Koivisto, 045-232 0110 

Järj. ESVKP 


Piirin onkimestaruuskilpailut
10.6.2023 Kyläsaaressa 

Arvonta noin klo 8.15, kisa-aika 9-14
Harjoittelukielto: yksi päivä
Sarjat: miehet, miesveteraanit70, naiset, nuoret 19, 15 ja 12 vuotta
Joukkueet: miehet kolme onkijaa, naiset ja nuoret kaksi onkijaa. Alle 12-vuotiaille oma joukkuekilpailu, 15-19-vuotiaat yhdistetty joukkuekilpailu.
Osallistumismaksut aikuiset 15 euroa/onkija, miesten joukkue 20 euroa, naisten joukkue 15 euroa, nuorilla ei osallistumismaksua.

VAIN ENNAKKOILMOITTAUTUMISELLA MUKAAN KISAAN: ilmoittautumiset: hiidenveden.ka@gmail.com
viimeistään 5.6.2023.

Maksut ennakkoon piirin tilille: FI36 5297 0020 1831 42

Järjestää: Etelä-Suomen Vapaa-ajanakalastajat


TERVETULOA ONGELLE!

Kalastus on hyödyllinen ja monipuolinen harrastus, jota voi harrastaa ympäri vuoden. Jokaisena vuodenaikana harrastus muuttaa muotoaan ja tarjoaa uudenlaisia elämyksiä: uusia tapoja kalastaa, uusia lajeja, uusia makuja! Suomen Vapaa-ajankalastajien teemavuosi 2023 Kalastus maistuu! haluaa tarjota ideoita ja inspiraatiota, miten tutustua monipuolisesti kalastusharrastukseen ja löytää siitä uusia puolia sekä miten oppia käsittelemään omaa saalista ja tea kalastustuksesta tarjoilee mukavaa kalastusaiheista tekemistä vinkkien ja haasteiden muodossa kaikille kalastuksesta innostuneille; etenkin harrastusta aloitteleville mutta yhtä lailla uutta kokeiltavaa kokeneemmillekin kalastajille. Tarjoilemme vuoden aikana yhteensä 52 kalastusharrastukseen kannustavaa vinkkiä, 13 jokaiselle kalastuskaudelle: talvelle, keväälle, kesälle ja syksylle. Tule mukaan vuoden kestävälle kalastusmatkalle!

OSALLISTU HAASTEISIIN! Sivun alaosasta löydät tulostettavan kalastuskausikohtaisen haastelistan omaan tai vaikka perheenne käyttöön. Inspiroidu ja kokeile. Printtaa halutessa lista ja laita vaikka jääkaapin oveen tai nappaa kulkemaan matkassa mobiilina. Montako rastia saat? Tuoksuuko teidän keittiössä tänä vuonna kalaruoka entistä useammin?

JAA VINKKEJÄ! Osallistu Instagramissa, Facebookissa ja myös Youtubessa kertomalla vinkkien ja haastelistojen inspiroimana miltä kalastus sinulle maistuu. Muista merkitä #kalastusmaistuu @vapaa_ajankalastajat niin saamme jaettua vinkkejäsi eteenpäin mm. Instagramin puolella.

52 tapaa innostua kalastuksesta on saanut alkunsa Suomen Vapaa-ajankalastajien aikuistoimikunnan ideoinnista. Aikuistoimikunnan tehtävänä on mm. kehittää järjestön aikuisille suunnattua, matalan kynnyksen kalastusharrastukseen kannustavaa toimintaa. Lue lisää aikuistoiminnastamme.


Tapani Hyvönen on kerännyt kilpailutuloksia menneistä vuosilta, ne löytyvät kohdasta Kilpailutulokset ja sielä kansiosta: Kisatuloksia menneiltä vuosilta.


Olemme Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsen. 

Vapaa-ajan kalastaja -lehti lähetetään kaikille kalaseurojen jäsenille.