Etelä-Suomen vapaa-ajankalastajapiiriSVK:n ohjeet koronaan liityen
löytyvät kohdasta Seurakirjeet!


Tutustu Fisuun.fi -sivustoon,
klikkaa linkkiä!

Sivuilta löydät tietoa mm.
eri kalalajeista ja niiden kalastuksesta, askarteluohjeita, videoita, pelejä ja paljon muuta.
Tapani Hyvönen on kerännyt kilpailutuloksia menneistä vuosilta, ne löytyvät kohdasta Kilpailutulokset ja sielä kansiosta: Kisatuloksia menneiltä vuosilta.

Onki24 on koko kansan onkikisa

Onki24 on ongintaan ja erityisesti särkikaloihin tähtäävä koko kansan kalastuskilpailu. Vuorokauden kestävä kilpailu järjestetään lauantaina 3.7. ja kilpailuvesistönä toimivat kaikki Suomen onkimiseen ja kelaonkimiseen sallitut vesistöt. Kahden hengen joukkuein kisattavassa kilpailussa on kaksi sarjaa: Fiilistely ja Pro. Kilpailukaloja ovat särki, seipi, säyne, suutari, sorva, ruutana ja lahna. Kisassa on myös oma haaste SVK:n seuroille.  Kisan vuoden 2021 pääsponsorina toimii Nordic Sports Finland. Lähde sinäkin kalakaverin kanssa kisaamaan tosissaan tai omaksi iloksi fiilistellen! Ilmoittaudu 21.6. mennessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Fisuun Fongaus haastaa lapset ja nuoret lajikalastamaan

Fisuun Fongaus on hauska lajikalastuskisa lapsille ja nuorille. Kisa kestää koko kesän aina elokuun loppuun asti. Fongauksessa eli lajikalastuksessa on tarkoitus kalastaa mahdollisimman monta eri kalalajia. Tässä kilpailussa ei kalan koolla ole väliä, pienen pieni kymmenpiikki on yhtä arvokas kuin 10 kilon hauki. Fongaus kehittää kalastustaitoja monipuolisesti ja samalla opettaa tunnistamaan yhä useampia kalalajeja. Kisaan osallistutaan omalla tai vanhemman älypuhelimella kisan omassa WhatsApp-ryhmässä. Kilpailu on maksuton.