Etelä-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri

Tutustu Fisuun.fi -sivustoon,
klikkaa linkkiä!
Sivuilta löydät tietoa mm.
eri kalalajeista ja niiden kalastuksesta, askarteluohjeita, videoita, pelejä ja paljon muuta.
Piirin syyskokoustiedote! 


Piirin syyskokous järjestettiin lauantaina 11.11.2023 piirin toimistolla. Kokouksessa oli paikalla 16 henkilöä.

Kokous hyväksyi piirin toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2024.


Piirihallitukseen valittiin seuraavat jäsenet ja varajäsenet:
Tapio Tapaninen (Matti Kanninen)
Jaakko Pakarinen (Jarno Kukkola)

Hannu Routio (Pentti Kaukaranta)

Otso Liehunen (Reijo Pikkarainen)

Toivo Saari (Tapio Saarelma)

Jarmo Sarlin (Mauno Karttunen)
Markus Ratisen varajäseneksi valittiin Jukka Vetikko.


KILPAILUKALENTERI 2024
Seuroja pyydetään ilmoittamaan kilpailukalenteriin haluamansa kilpailutiedot viimeistään 30.11.2023 sähköpostilla osoitteeseen: stina.koivisto@eslu.fi.Kalastus on hyödyllinen ja monipuolinen harrastus, jota voi harrastaa ympäri vuoden. Jokaisena vuodenaikana harrastus muuttaa muotoaan ja tarjoaa uudenlaisia elämyksiä: uusia tapoja kalastaa, uusia lajeja, uusia makuja! Suomen Vapaa-ajankalastajien teemavuosi 2023 Kalastus maistuu! haluaa tarjota ideoita ja inspiraatiota, miten tutustua monipuolisesti kalastusharrastukseen ja löytää siitä uusia puolia sekä miten oppia käsittelemään omaa saalista ja tea kalastustuksesta tarjoilee mukavaa kalastusaiheista tekemistä vinkkien ja haasteiden muodossa kaikille kalastuksesta innostuneille; etenkin harrastusta aloitteleville mutta yhtä lailla uutta kokeiltavaa kokeneemmillekin kalastajille. Tarjoilemme vuoden aikana yhteensä 52 kalastusharrastukseen kannustavaa vinkkiä, 13 jokaiselle kalastuskaudelle: talvelle, keväälle, kesälle ja syksylle. Tule mukaan vuoden kestävälle kalastusmatkalle!

OSALLISTU HAASTEISIIN! Sivun alaosasta löydät tulostettavan kalastuskausikohtaisen haastelistan omaan tai vaikka perheenne käyttöön. Inspiroidu ja kokeile. Printtaa halutessa lista ja laita vaikka jääkaapin oveen tai nappaa kulkemaan matkassa mobiilina. Montako rastia saat? Tuoksuuko teidän keittiössä tänä vuonna kalaruoka entistä useammin?

JAA VINKKEJÄ! Osallistu Instagramissa, Facebookissa ja myös Youtubessa kertomalla vinkkien ja haastelistojen inspiroimana miltä kalastus sinulle maistuu. Muista merkitä #kalastusmaistuu @vapaa_ajankalastajat niin saamme jaettua vinkkejäsi eteenpäin mm. Instagramin puolella.

52 tapaa innostua kalastuksesta on saanut alkunsa Suomen Vapaa-ajankalastajien aikuistoimikunnan ideoinnista. Aikuistoimikunnan tehtävänä on mm. kehittää järjestön aikuisille suunnattua, matalan kynnyksen kalastusharrastukseen kannustavaa toimintaa. Lue lisää aikuistoiminnastamme.


Tapani Hyvönen on kerännyt kilpailutuloksia menneistä vuosilta, ne löytyvät kohdasta Kilpailutulokset ja sielä kansiosta: Kisatuloksia menneiltä vuosilta.


Olemme Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsen. 

Vapaa-ajan kalastaja -lehti lähetetään kaikille kalaseurojen jäsenille.