Etelä-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri

Nuorten tapahtumat, katso tapahtumakalenteri

SVK:n ohjeet koronaan liityen
löytyvät kohdasta Seurakirjeet!
Tutustu Fisuun.fi -sivustoon,
klikkaa linkkiä!

Sivuilta löydät tietoa mm.
eri kalalajeista ja niiden kalastuksesta, askarteluohjeita, videoita, pelejä ja paljon muuta.
Tapani Hyvönen on kerännyt kilpailutuloksia menneistä vuosilta, ne löytyvät kohdasta Kilpailutulokset ja sielä kansiosta: Kisatuloksia menneiltä vuosilta.
Kalalajiteemaiset haasteviikot,
myös ruokaohjeet jakoon

SVK on lanseerannut sosiaalisessa mediassa Kalalajiteemaiset haasteviikot, jotka kannustavat meitä kaikkia kalastamaan omatoimisesti erityisesti lähivesistöissä nyt kevään aikana.
SVK haastoimme ihmiset myös jakamaan omia lajikohtaisia suosikkireseptejään ja kalaruokakuviaan muille. Luodaan kalastusyhteisöä nyt entistä voimakkaammin tekemällä yhteisiä asioita, vaikka olemme toisistamme fyysisesti etäällä. Jaetaan kokemuksia ja ilon hetkiä sosiaalisessa mediassa, joka ei tunne maakuntien rajoja. Jaetaan siellä myös paljon hyviä muistoja, jotka auttavat meitä pääsemään ikävien aikojen yli.
Toivomme kalastusseurojen jakavan tietoa haasteista ja kannustavan jäseniään osallistumaan näihin. Otathan sinäkin haasteet vastaan?

Viikkojen 13 ja 14 (24.3.-5.4.) haastelaji on SIIKA. Kuvan mukaan liitettävät some- ja lajitunnisteet #siikahaaste  #vapaa_ajankalastajat ja ruokakuviin myös #siikaresepti #kalaruoka.

Viikkojen 14 ja 15 (30.3.-13.4) haastelaji on AHVEN. Kuvan mukaan liitettävät some- ja lajitunnisteet #ahvenhaaste  #vapaa_ajankalastajat ja ruokakuviin myös #ahvenresepti #kalaruoka.

Seuraava uusi haastelaji julkaistaan viikolla 16.