Om EPO

Esbjerg Post-Orkester er et 20 mands brass band med tilknytning til Post Danmark. Vores mål er enkelt, vi ønsker i al beskedenhed at være byens bedste sted at spille. Dvs. være et orkester hvor musikken og kammeratskabet går hånd i hånd.

Esbjerg Post-Orkester er et brass band efter engelsk forbillede, men vi har også udviklet vores egen stil. Det repertoire vi vælger skal på samme tid være spændende at høre på og samtidig både være sjov og udfordrende at spille, men alligevel ikke sværere end at alle kan være med. Så vores repertoire dækker både brassband arrangementer af Goff Richards, populærmusik af Eric Clapton og filmmusik af John Williams. Du kan høre Esbjerg Post-Orkester spille Pirates of the Caribbean, Concerto D'Amore eller Crazy Little Thing Called Love på youtube.

 

En del af glæden ved at spille er også at glæde andre med vores musik. Vi afholder således tre faste koncerter hen over året. Derudover spiller vi også til byfester, 1. maj optog, postale arrangementer, julearrangementer osv.

 

I Esbjerg Post-Orkester ligger vi stor vægt på at skabe gode rammer for vores medlemmer. Så vi afholder spilleweekender, orkesterfester og med jævne mellemrum arrangerer vi orkesterrejser.

 

Vi øver hver onsdag kl. 19.30-21.45 i Spangsbjergskolens festsal. Hvis du har lyst til at være med så læs mere på siden medlem i EPO. eller kontakt et medlem af bestyrelsen.